GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΛΑΣΕ το ψυγείο! ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ εκατοντάδες δόσεις του εμβολίου Pfizer στην Βρετανία...

  Εκατοντάδες δόσεις του εμβολίου Covid-19 της Pfizer καταστράφηκαν στη Βρετανία, αφότου χάλασε το ψυγείο σε ιατρείο όπου φυλάσσονταν. Το Ha...

 

Εκατοντάδες δόσεις του εμβολίου Covid-19 της Pfizer καταστράφηκαν στη Βρετανία, αφότου χάλασε το ψυγείο σε ιατρείο όπου φυλάσσονταν.

Το Harbourough Field Surgery στο Rushden, είχε αποθηκεύσει 975 πολύτιμες δόσεις του εμβολίου της Pfizer, το οποίο πρέπει να διατηρείται στους μείον 70 βαθμούς.
Η κλινική λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος για χειρουργικές επεμβάσεις στην περιοχή και για τη διεξαγωγή των εμβολίων σε επιλεγμένα άτομα άνω των 80.
Ορισμένοι ασθενείς έκαναν το εμβόλιο την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Όμως την Πέμπτη, οι ασθενείς που περίμεναν να κάνουν το εμβόλιο δεν τα κατάφεραν επειδή το εμβόλιο δεν ήταν πλέον διαθέσιμο. Δεν είναι σαφές ακριβώς πόσες δόσεις χάθηκαν.
Το περιστατικό συνέβη αφότου ο πρώην υπουργός Υγείας Τζέρεμι Χαντ προειδοποίησε ότι οι διαθέσιμες δόσεις του εμβολίου της Pfizer θα εξαντληθούν τον Ιανουάριο.
Στη συνέχεια, ένας εκπρόσωπος της Pfizer απάντησε ότι οι νέες αποστολές του εμβολίου θα φτάσουν πριν από τον Μάρτιο, στις αρχές του 2021.

Περισσότεροι από 140.000 Βρετανοί έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, αφού εγκρίθηκε από το MHRA στις αρχές του μήνα.
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση