GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ» ότι το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του ιού, ομολογεί ο Αλ. Μπουρλά της Pfizer...

vasathan   Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως το εμβόλιο της Pfizer ε...


vasathan 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως το εμβόλιο της Pfizer εμποδίζει τη μετάδοση του ιού! Αυτό σημαίνει πως οι εμβολιασμένοι θα συνεχίσουν να φοράνε μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις!
-------------------------------
Οι εμπειρογνώμονες της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) εκτιμούν στην αναφορά που δόθηκε στη δημοσιότητα ότι το εμβόλιο φαίνεται να είναι όχι μόνο πολύ αποτελεσματικό στην πρόληψη των σοβαρών μορφών της Covid-19 έπειτα από δύο δόσεις, αλλά και στην πρόληψη της Covid-19 έπειτα από την πρώτη δόση, καθώς και σε εκείνους που είχαν μολυνθεί πριν από τον κορονοϊό, "αν και τα διαθέσιμα δεδομένα για αυτά τα αποτελέσματα δεν επιτρέπουν οριστικά συμπεράσματα". 

Ενώ οι δύο φαρμακοβιομηχανίες - η Pfizer και η BioNTech- υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου τους, η αδυναμία διακοπής της μετάδοσης από φορείς του ιού, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο εμβολιασμός υπολείπεται των υψηλών προσδοκιών που εξέφρασαν κάποιοι αξιωματούχοι Υγείας στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά άλλωστε δήλωσε σε συνέντευξή του ότι: «δεν είναι σίγουρος» αν το εμβόλιό της εταιρίας του σταματά τη μετάδοση της Covid-19!

Το ανώτατο στέλεχος του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά, δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα αποσαφηνισμένο αν όσοι λάβουν το εμβόλιο της εταιρίας δεν θα μπορούν να μεταδώσουν τον κορονοϊό σε άλλους - και αυτό μόλις μία μέρα μετά την επίσημη έγκριση για διάθεση του εμβολίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer είπε ότι η διάθεση του εμβολίου θα είναι ταχύτατη και στις ΗΠΑ, αφού πάρουν το «πράσινο φως» από τους αξιωματούχους Υγείας, ακολουθώντας τα βήματα της Βρετανίας, σημείωσε ότι «μένει να δούμε αν οι εμβολιασθέντες μπορούν ακόμα να μεταδώσουν τον ιο.

«Παρόλο που θα έχουν θωρακιστεί με την προστασία που παρέχει το εμβόλιο, θα μεταδίδουν τον ιό σε άλλους ανθρώπους;». Ο δημοσιογράφος του NBC Λέστερ Χολντ ρώτησε σε συνέντευξή του, λαμβάνοντας μια εκπληκτική απάντηση από τον Μπουρλά: «Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί. Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό τώρα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση