GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Reuters! Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και πέθανε...

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελβετία, έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.  Σ...


Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελβετία, έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. 

Σύμφωνα με αξιωματούχους, το συγκεκριμένο άτομο  στο καντόνι της Λουκέρνης πέθανε μετά τον εμβολιασμό. «Γνωρίζουμε την υπόθεση», δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας, προσθέτοντας ότι το ζήτημα παραπέμφθηκε στην ελβετική ρυθμιστική αρχή Swissmedic. Όπως αναφέρει το Reuters, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που ο άνθρωπος αυτός έκανε το εμβόλιο μέχρι που πέθανε. Λίγη ώρα αργότερα η ελβετική ρυθμιστική αρχή ανέφερε  ότι δεν βρήκε καμία σύνδεση με το εμβόλιο. 
Η Ελβετία έχει λάβει 107.000 δόσεις εμβολίου Pfizer/BioNTech μέχρι στιγμής, και αναμένει να λάβει 250.000 ανά μήνα από τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση