GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS! «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τη μείωση των τακτικών χειρουργείων στον Ευαγγελισμό και την Νίκαια...»

Τη μείωση των τακτικών χειρουργείων αποφάσισαν ο αναπληρωτής διοικητής του «Ευαγγελισμού» και ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας. Την ανάκλ...


Τη μείωση των τακτικών χειρουργείων αποφάσισαν ο αναπληρωτής διοικητής του «Ευαγγελισμού» και ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας. Την ανάκληση αυτών των αποφάσεων και να εξυπηρετηθούν άμεσα οι non covid ασθενείς ζητά με έγγραφό της προς τη διοίκηση της 1η και της 2ης ΥΠΕ η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ).

Συγκεκριμένα σημειώνει:

«Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ μετά από προσωπική συνεννόηση τόσο με το υπουργείο Υγείας όσο και με εσάς έχει συμφωνήσει με τη συνέχιση των τακτικών χειρουργείων, χωρίς περικοπές, εφόσον δεν προκύπτουν προβλήματα στα νοσοκομεία.
Ενημερωθήκαμε ότι ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" (χωρίς καν να είναι γιατρός και χωρίς τη γνώμη των αρμόδιων επιτροπών), όπως επίσης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας (παρά την προσωπική συνεννόηση που είχαμε μαζί του) αποφάσισαν τη μείωση των τακτικών χειρουργείων.
Ζητάμε την ανάκληση αυτών των αποφάσεων και να εξυπηρετηθούν άμεσα οι non covid ασθενείς, με την πραγματοποίηση των χειρουργείων τους, διότι διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μετατραπούν από τακτικά σε επείγοντα χειρουργεία».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση