ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

SOS! «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τη μείωση των τακτικών χειρουργείων στον Ευαγγελισμό και την Νίκαια...»

Share it:

Τη μείωση των τακτικών χειρουργείων αποφάσισαν ο αναπληρωτής διοικητής του «Ευαγγελισμού» και ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας. Την ανάκληση αυτών των αποφάσεων και να εξυπηρετηθούν άμεσα οι non covid ασθενείς ζητά με έγγραφό της προς τη διοίκηση της 1η και της 2ης ΥΠΕ η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ).

Συγκεκριμένα σημειώνει:

«Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ μετά από προσωπική συνεννόηση τόσο με το υπουργείο Υγείας όσο και με εσάς έχει συμφωνήσει με τη συνέχιση των τακτικών χειρουργείων, χωρίς περικοπές, εφόσον δεν προκύπτουν προβλήματα στα νοσοκομεία.
Ενημερωθήκαμε ότι ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" (χωρίς καν να είναι γιατρός και χωρίς τη γνώμη των αρμόδιων επιτροπών), όπως επίσης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας (παρά την προσωπική συνεννόηση που είχαμε μαζί του) αποφάσισαν τη μείωση των τακτικών χειρουργείων.
Ζητάμε την ανάκληση αυτών των αποφάσεων και να εξυπηρετηθούν άμεσα οι non covid ασθενείς, με την πραγματοποίηση των χειρουργείων τους, διότι διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μετατραπούν από τακτικά σε επείγοντα χειρουργεία».


Share it:
Reactions:

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Υγεία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση