GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το Spiegel! ΕΔΩΣΑΝ στους εργαζόμενους γηροκομείου ...πενταπλάσια δόση του εμβολίου

Nέα ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κάνει το γερμανικό περιοδικό Spiegel σχετικά με τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό. Όπως γράφει, στο Stralsund ο...

Nέα ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κάνει το γερμανικό περιοδικό Spiegel σχετικά με τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό. Όπως γράφει, στο Stralsund οκτώ εργαζόμενοι ενός γηροκομείου έλαβαν ένεση πέντε φορές μεγαλύτερη από την δόση του εμβολίου λόγω ατομικού σφάλματος. Η διαδικασία είναι προφανώς το αποτέλεσμα λανθασμένης επεξεργασίας κατά την προετοιμασία των συρίγγων.

Μετά το περιστατικό την Κυριακή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επτά γυναίκες και ένας άντρας στάλθηκαν στο σπίτι. Όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο διοικητής της περιφέρειας Vorpommern-Rügen, Stefan Kerth (SPD), τέσσερα από τα οκτώ άτομα που έχουν πληγεί έχουν εισαχθεί τώρα σε νοσοκομείο για παρατήρηση ως προφύλαξη. Έδειξαν συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη.

«Λυπάμαι βαθιά για το συμβάν», είπε ο Κερθ. Είναι μια μεμονωμένη περίπτωση που επιστρέφει σε μεμονωμένα σφάλματα. «Εύχομαι σε όλους αυτούς που επηρεάζονται να μην παρουσιάσουν σοβαρές παρενέργειες».

Η περιοχή ανέφερε στην ανακοίνωση ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από τον κατασκευαστή Biontech, μεγαλύτερες δόσεις του εμβολίου στη φάση Ι της μελέτης είχαν ήδη δοκιμαστεί σε υποκείμενα δοκιμής χωρίς σοβαρές συνέπειες. Δεν αναφέρθηκαν μόνιμες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Εκπρόσωπος της Biontech επιβεβαίωσε τη δήλωση. Στις δοκιμές, χορηγήθηκαν ποσότητες έως 100 μικρογραμμαρίων χωρίς σοβαρές συνέπειες. Η συνήθης δόση εμβολιασμού είναι 30 μικρογραμμάρια.

Αναφέρθηκε στις λεπτομερείς πληροφορίες προϊόντος της εταιρείας της. Η πρώτη πρόταση αναφέρει: "Αυτό είναι ένα φιαλίδιο πολλαπλών δόσεων, το περιεχόμενο του οποίου πρέπει να αραιωθεί πριν από τη χρήση." Προφανώς αυτό δεν συνέβη με τους εμβολιασμούς στο Stralsund.

Το εμβόλιο BNT162b2 που αναπτύχθηκε από τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Biontech μαζί με την αμερικανική εταιρεία Pfizer χρησιμοποιείται από το Σαββατοκύριακο. Οι κάτοικοι γηροκομείων και το προσωπικό καθώς και άτομα άνω των 80 ετών το παίρνουν πρώτο (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση