GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ Σαρηγιάννη: Θα αγγίξουμε τα 1.000 κρούσματα στο τέλος του μήνα...

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, ερωτηθείς για το άνοιγμα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είπε ότι δεν ...



Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, ερωτηθείς για το άνοιγμα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είπε ότι δεν περιμένει πως θα επιφέρει σημαντική επιβάρυνση στο επιδημιολογικό φορτίο.

Υποστήριξε, ωστόσο, ότι θα ήταν προτιμότερο να ανοίξει πρώτα το λιανεμπόριο με τη μέθοδο του click away, εξέλιξη που θα ήταν ακόμη καλύτερη για την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.

Ο κ. Σαρηγιάννης τόνισε ότι τα στοιχεία δείχνουν πως την περίοδο των εορτών υπήρξε διπλασιασμός των επαφών κι αυτό έχει φανεί στα νούμερα καθώς σταμάτησε η πτωτική τάση των κρουσμάτων.

Προέβλεψε δε πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα κρούσματα θα αρχίσουν να αυξάνονται και πάλι μετά τις 19 Ιανουαρίου και προς το τέλος του μήνα θα αγγίξουμε και πάλι τα 1.000 κρούσματα.

Συμπλήρωσε δε, πως θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα τον επόμενο μήνα αν άνοιγαν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης και το λιανικό εμπόριο ταυτόχρονα.

1 σχόλιο

  1. Φατε εναν μ@@@κα.Σιγα το νεο.Καντε καμια σαρανταρια χιλιαδες τεστ και τα βγαλατε.Θανατους;Καταλαβες μαλακομπουκωμα οτι δεν θα μας περνατε για ηλιθιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση