GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΣΟΚ! Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση (και) 11χρονης από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας...

Νέες διαστάσεις παίρνουν οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, καθώς κατά την κατάθεση της στον εισα...


Νέες διαστάσεις παίρνουν οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, καθώς κατά την κατάθεση της στον εισαγγελέα αποδείχθηκε το σαθρό – αν μη τι άλλο – σύστημα που είχε στηθεί εντός της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας προς εκμετάλλευση νεαρών κοριτσιών.

Η αθλήτρια κατήγγειλε και μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά ένα παιδί που ήταν από 11 έως 14 ετών.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. 

Πλέον, η Ομοσπονδία –  βρίσκεται αντιμέτωπη όχι απλά με κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά και με καταγγελίες για παιδεραστία. Σε αυτές έρχονται να προστεθούν και οι ήδη υπάρχουσες καταγγελίες για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας, για τις οποίες οι δύο αθλητές ζητάνε να κληθούν 8 νέοι μάρτυρες.

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Η Σοφία Μπεκατώρου κατέθετε επί τρεις ώρες το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα. Μπροστά από τις κάμερες δεν είπε λέξη για τη νέα της καταγγελία, αλλά στη συνέχεια μέσα από πληροφορίες για το δικαστικό ρεπορτάζ και από την αποκάλυψη του Νίκου Κακλαμανάκη στο MEGA μαθεύτηκαν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες.

Το περιστατικό αυτό έγινε πριν από 9 χρόνια και αφορούσε κορίτσι που τότε ήταν 11 έως 14 ετών, με καταγωγή από την επαρχία. Η συγκεκριμένη αθλήτρια που σήμερα είναι 21 ετών θα κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει και εκείνη για όλα όσα βίωσε.

Η κοπέλα αυτή φέρεται να υπέστη κακοποίηση από άλλον παράγοντα της ιστιοπλοΐας και όχι από το ίδιο άτομο που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου. Δεν είναι γνωστό σε ποιο ακριβώς άθλημα αγωνίζεται αυτή η αθλήτρια ούτε τη θέση είχε ο θύτης εντός της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η αξιόποινη πράξη της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που τον αδίκημα δεν παραγραφεί. Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα χωρίς να αποκλείεται ότι και εκείνη με τη σειρά εκτός από τη δίκη της περίπτωση δε θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση