GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΗΓΜΑ! Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ (του ΣΥΡΙΖΑ) δεν ψηφίζει τα 12 μίλια στο Ιόνιο...

Την απόφασή του να μην στηρίξει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών για την επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας στο Ιόνιο και μάλιστα ...


Την απόφασή του να μην στηρίξει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών για την επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας στο Ιόνιο και μάλιστα με το σκεπτικό ότι δείχνει φόβο απέναντι στην Τουρκία, ανακοίνωσε στην επιτροπή άμυνας της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις.

«Δεν θα ψηφίσω μεθαύριο, θα δηλώσω παρών γιατί η επέκταση αυτή είναι μια τρύπα στο νερό», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα με τη στάση του κόμματός του και πρόσθεσε:
«Για την αυτοπαιδαγωγική μας ικανότητα έχει σημασία να καταλάβουμε ότι υπάρχει σύνδρομο φοβικό απέναντι στη Τουρκία γιατί από το 22’, το 54’, το 65’ και την εισβολή στη Κύπρο, ο ελληνισμός συρικνούται και είναι νικημένος έναντι της Τουρκίας. Η συμφωνία αυτή δυστυχώς, επισημαίνει και επισημοποιεί, ότι φοβόμαστε την Τουρκία! Δεν επεκτείνουμε εκεί που θα έπρεπε, τσούζει η ιστορία, με την Τουρκία γιατί είμαστε νικημένη χώρα αλλεπαλλήλως και συνέβαλε εκεί και το ΝΑΤΟ που μας έχει κάψει», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως επί του νομοσχεδίου θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά ονομαστική ψηφοφορία όπου θα κληθεί να ψηφίσει το σύνολο της Βουλής και απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση