GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 150.000 ναζί εβραίοι του Χίτλερ... που αφάνιζαν εβραίους!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η Ιστορία δεν ψεύδεται... Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν! « Η ράτσα μας είναι εκείνη των...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Ιστορία δεν ψεύδεται...
Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!

«Η ράτσα μας είναι εκείνη των... κυρίαρχων.
Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη.
Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες,
όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα.
Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα 
[σημ. δηλαδή τα σκατά, στην καθομιλουμένη].
Ο δικός μας προορισμός είναι να 
βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες.»
Μεναχέμ Μπέγκιν
(Μεναχέμ Μπέγκιν, πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 1977 μέχρι το 1983.
Ιδρυτής του ακροδεξιού κόμματος Λικούντ και πριν την κατασκευή
σιωνιστικού-απαρντχάιντ καθεστώτος, ήταν ο ηγέτης
της σιωνιστικής τρομοκρατικής "Ιργκούν", η οποία αποσχίστηκε
από τη μεγαλύτερη εβραϊκή τρομοκρατική οργάνωση "Χαγκανά")

Αυτό το ιστορικό γεγονός λογοκρίνεται από την επίσημη ιστοριογραφία, έστω κι αν είναι μια λίγο γνωστή ιστορία, αλλά πάνω από 150.000 Εβραίοι υπηρέτησαν με φανατισμό το Χίτλερ, το ναζιστικό στρατό και διέπραξαν ναζιστικά εγκλήματα, ακόμη κι εναντίον των ομοθρήσκων τους Εβραίων. 

Πολλοί απ' αυτούς τους Εβραίους, κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος του Χίτλερ, ήταν και αξιωματικοί και διέπραξαν εγκλήματα εναντίον των ίδιων των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Θα απαντούσε κάποιος... το εβραϊκό κεφάλαιο δεν στήριξε την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία;

Όπως επίσης πως άνθρωποι που αγωνίστηκαν για ένα καθεστώς που δεν αναγνώριζε τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, ή την πατρίδα τους δεν είναι καινούργιο. Καθ' όλη τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, χιλιάδες ελεύθεροι μαύροι και σκλάβοι, καθώς και πολλοί μιγάδες, πολέμησαν με το στρατό του Νότου. Ορισμένοι απ' αυτούς τους Αφροαμερικανούς ήταν αφέντες σκλάβων, πρόθυμοι να πολεμήσουν για να υπερασπιστούν την περιουσία τους. Αυτοί οι άνδρες αγωνίστηκαν για να διατηρήσουν μια κοινωνική τάξη πραγμάτων που αποσκοπούσε στη διατήρηση των περισσότερων Αφρικανών Αμερικανών στο Νότο. Η Ιαπωνία στρατολόγησε κορεάτες στρατιώτες (της σημερινής αμερικανόδουλης Νότιας Κορέας) στο στρατό της κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ιάπωνες Αμερικανοί υπηρέτησαν στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας παγκόσμιας σύγκρουσης εναντίον της Ιαπωνίας. Αλλά και στη δική μας πατρίδα είχαμε τους δωσίλογους προδότες της κυβέρνησης Ράλλη, γνωστούς ως «Γερμανοτσολιάδες», ή «Ράλληδες», ή «Γερμανικούς», που εξολόθρευαν τους Έλληνες Πατριώτες.

Για εκείνους τους 150.000 Εβραίους του Χίτλερ, που κανένας δεν τολμάει να μιλήσει κι ούτε καν ν' αναφέρει κι αυτό αποτελεί την επιβεβαίωση πως οι "ιστορικοί", όπως και τα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, έχει μιλήσει ΜΟΝΟΝ ένας ιστορικός και μάλιστα Εβραίος.

Πρόκειται για τον Εβραίο ιστορικό Bryan Mark Rigg, πτυχιούχος ιστορικός στο Πανεπιστήμιο Yale University.

Το βιβλίο του (Ιούνης 2002) "Οι Εβραίοι στρατιώτες του Χίτλερ" (Hitler's Jewish Soldiers), μια ιστορική έρευνα σε ντοκουμέντα αρχείων προκάλεσε σοκ και φυσικά αποσιωπήθηκε κι αποσιωπάται, μιας και καταρρίπτει τον σιωνιστικό-ναζιστικό μύθο, που ταυτίζει το θρήσκευμα με το κατοχικό καθεστώς απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη.

Περίπου 150.000 Εβραίοι στρατιώτες! Ένας πληθυσμός τόσο μεγάλος όσο μια μεγάλη πόλη κι όχι μια μικρή μειονότητα Εβραίων, όπως αφήνεται να "διαφεύγει" κάθε τόσο, ώστε να μην θιχτεί ο σιωνιστικός μύθος που οικοδομήθηκε εδώ και 75 χρόνια.

Ένας Χιτλερικός Εβραϊκός Στρατός, με τους στρατηγούς του, τους αξιωματικούς του, τα στρατεύματά του, τους γιατρούς του και ούτω καθεξής.

Μια ιστορία που όλοι οι "ιστορικοί" προτιμούν να παραμένει σε κλειδωμένα συρτάρια. Αλλά ο Rigg ανήκει σ' εκείνους τους Εβραίους ιστορικούς που μετά τους Arendt, Kath, Kimmerling, Novick, Finkelstein... θέλουν ολόκληρη την αλήθεια για το Ολοκαύτωμα, ακόμη και με το κόστος να γράφουν την ιστορία και να δημιουργούν εχθρούς. Οι επικριτές τους, όταν δεν τους κατηγορούν ως υπερασπιστές του ναζισμού (όπως συνέβη στη διάσημη φιλόσοφο και πολιτική επιστήμονα Hanna Arendt), τους θεωρούν «ρεβιζιονιστές» με έμφαση στην επιρροή τους από τον Στάλιν. Είναι αυτοί οι Εβραίοι ιστορικοί που, όταν ρωτήθηκαν «Γιατί ένας Εβραίος γράφει αυτά τα πράγματα;», απαντούν: «Γιατί ένας Εβραίος ΔΕΝ πρέπει να γράφει αυτά τα πράγματα;».

Όταν το Σεπτέμβρη του 1939 η ναζιστική γερμανική εφημερίδα “Berliner Tageblatt” αφιερώνει την πρώτη της σελίδα στον "Ιδανικό Γερμανό Στρατιώτη" (Der ideale deutsche Soldat), δεν μπορούσαν να φανταστούν πως εκείνο το πρόσωπο του νεαρού στρατιώτη υπόδειγμα για τα στρατεύματα του Χίτλερ, ήταν ο νεαρός Εβραίος στρατιώτης Gefreiter Werner Goldberg. Μάλιστα αυτό το πρόσωπο του "Ιδανικού Γερμανού Στρατιώτη", αργότερα χρησιμοποιήθηκε σε αφίσες πρόσληψης για τη Wehrmacht και πέθανε στο Βερολίνο στις 28 Σεπτέμβρη του 2004, σε ηλικία 84 ετών.

Σήμερα γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Ολοκαυτώματος, αλλά όχι η απελευθέρωση των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης από τον "Κόκκινο Στρατό" του Στάλιν.

Σήμερα κανένας δεν μιλάει και δεν γράφει για τους Εβραίους που συμμετείχαν ΑΜΕΣΑ στο Ολοκαύτωμα ως σφαγείς. Ενδεικτικά:

Ο δόκτωρ Hans Eppinger, είναι ο Εβραίος διάσημος εγκληματίας "γιατρός" που πραγματοποιούσε πειράματα στους κρατουμένους στο κολαστήριο του Νταχάου και τι τραγική ειρωνεία με το σήμερα... με πειραματικά "φάρμακα" της γνωστής σήμερα πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού με το θεϊκό μπόλι "Pfizer".

Η Stella Goldschlag, η Εβραία που ήταν η ψυχή της Γκεστάπο για το κυνήγι των Εβραίων που κρυβόντουσαν στο Βερολίνο. Πανέμορφη, μπλε μάτια, ξανθιά μαλλιά, επονομαζόμενη "ξανθό δηλητήριο" κατόρθωσε να ξετρυπώσει πολλές εκατοντάδες ανθρώπων που δολοφονήθηκαν.
 

Ορισμένοι ναζί Εβραίοι διοικούσαν ακόμη και ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ο Εβραίος Αξιωματικός  των SS Fritz Scherwitz (το αληθινό του όνομα Eleke Sirewiz), ήταν ο Διοικητής του φρικιαστικού Γκέτο του Λοτζ στην Πολωνία.

Για την ιστορία... κι αυτό το κολαστήριο απελευθερώθηκε από τον "Κόκκινο Στρατό".

 

Ο Εβραίος Αξιωματικός Erhard Milch, πιστός στον Χίτλερ, παρασημοφορήθηκε από τον ίδιο τον φύρερ για τις μάχες της επίθεσης εναντίον της Νορβηγίας (1940), δικάστηκε ως εγκληματίας πολέμου στη Δίκη της Νυρεμβέργης

Ο Εβραίος Ναύαρχος Bernhard Rogge, παρασημοφορήθηκε για τις υπηρεσίες του στο Γ' Ράιχ από τον Χίτλερ, αλλά κι από τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας

Ο Εβραίος στρατηγός των SS Reinhardt Heydrich, “Ο Ξανθός Μωϋσης”, Αρχηγός του Γραφείου Ασφαλείας του Ράιχ

Οι Εβραίοι ναζί εγκληματίες πολέμου, στρατηγοί, ναύαρχοι, πτέραρχοι δίπλα στον Χίτλερ κι οι περισσότεροι παρασημοφορημένοι από τον φύρερ τους... Paul Ascher, Gerhard Engel, Johannes Zukertort κι ο αδελφός του Karl Zukertort, Gothard Heinrici, Karl Litzmann, Werner Larzahn, Helmut Wilberg, Philipp Bouhler (αρχηγός της καγκελαρίας του Χίτλερ), Friedrich Gebhard, Heinz Rohr, Helmut Schmoeckel... Μια ατελείωτη λίστα Εβραίων ναζί εγκληματιών πολέμου.

Όπως επισημάναμε... Η Ιστορία δεν ψεύδεται... Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!

Έτσι η παραχάραξη κι η διαστρέβλωση είναι καθημερινότητα για την "πολιτισμένη" δύση και το σιωνιστικό-ναζιστικό στρατόπεδο, που προσπαθούν να ταυτίσουν το θρήσκευμα όποιου ανθρώπου με το σιωνισμό και να μιλούν για "αρνητές".

Αρνητές είναι
αυτοί που ξεχνούν πως πριν από 76 χρόνια, στις 27 Γενάρη του 1945, ο "Κόκκινος Στρατός" των Εργατών και Αγροτών της Σοβιετικής Ένωσης απελευθέρωσε σχεδόν 7.000 επιζώντες κρατούμενους από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς κι εκεί δεν υπήρχαν μόνον Εβραίοι, αλλά και Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Ρομά, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, δημοκράτες αντιφασίστες.
Αιώνια τιμή και δόξα στους ηρωικούς στρατιώτες του "Κόκκινου Στρατού" που τσάκισαν το φασισμό και τον ναζισμό.

Οι "αρνητές" είναι όσοι προπαγανδίζουν τη διαστρέβλωση...
Υπάρχει ένα Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο στην πατρίδα μας που δεν έχει προβάλλει την πολυβραβευμένη ταινία του Ρομπέρτο Μπενίνι "Η ζωή είναι ωραία", που "τόλμησε να ασχοληθεί με την σκοτεινή και μαύρη ιστορική περίοδο μνήμης του Ολοκαυτώματος", όπως διαβεβαιώνουν όλα τα ΜΜΕ;
Υπάρχει ένας τηλεοπτικός σταθμός που δεν έχει προβάλλει αυτό το "μεγαλειώδες έργο τέχνης του κινηματογράφου", για την "ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος";
Υπάρχει κάποιος πολίτης που δεν γνωρίζει πως η απελευθέρωση των ναζιστικών στρατοπέδων, η απελευθέρωση του Άουσβιτς έγινε από τους Αμερικανικού Στρατού;
Το επιβεβαιώνει η πολυβραβευμένη με Όσκαρ κι όλα τα κινηματογραφικά βραβεία του πλανήτη ταινία "Η ζωή είναι ωραία" (La vita è bella), του επίσης πολυβραβευμένου Ρομπέρτο Μπενίνι.
Έτσι... με τη συνεισφορά και των ΜΜΕ οι πολίτες πιστεύουν τον Ρομπέρτο Μπενίνι με την ταινία "Η ζωή είναι ωραία". Όμως πριν 76 χρόνια οι στρατιώτες του "Κόκκινου Στρατού" μπήκαν στο ναζιστικό στρατόπεδο Άουσβιτς-Μπίρκεναου στην Πολωνία και το ελευθέρωσαν. Δεν ήταν Αμερικανοί στρατιώτες και τανκ!
 

 


«Εμείς τους ελευθερώσαμε κι αυτοί δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ»
Γκεόργκι Ζούκοφ, Βερολίνο (1945)

«Σοβιετική Ένωση, αν συγκεντρώσουμε μαζί
όλο το αίμα που έδωσες στον αγώνα,
ό, τι μας έδωσες στον κόσμο, όπως μια μητέρα,
έτσι ώστε η αγωνιούσα ελευθερία να μπορέσει να επανακτήσει τη ζωή,
ένα νέο ωκεανό θα είχαμε,
απ' όλους τον μεγαλύτερο,
απ' όλους τον βαθύτερο.»
Pablo Neruda, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1971, από το επικό έργο "Canto Generale", 1950.
 
Όπως ακριβώς δεν υπάρχει μνήμη για το πραγματικό Ολοκαύτωμα, την εξολόθρευση 100.000.000 Ανθρώπινων ψυχών. Γιατί κανείς δεν θυμάται τη μνήμη τους; [Βλέπε, σε: Το πραγματικό Ολοκαύτωμα... για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει!]

Όπως ακριβώς δεν υπάρχει μνήμη για το Ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού λαού [Βλέπε, σε: 38 χρόνια από τη Γενοκτονία, το πραγματικό Ολοκαύτωμα στη Σάμπρα και Σατίλα]

6 σχόλια

  1. Και για το ολοκαύτωμα των Σοβιετικών κατά των Ουκρανών, το ολοκαυτωμα των Αρμενίων, των Χμερ και τόσα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπήρξε ολόκληρη ουκρανική ναζιστική στρατιά (πάνω από 100.000 στρατιώτες) που πολέμησε με τους χιτλερικούς εισβολείς κατά της Ουκρανίας και όλης της ΕΣΣΔ!!! Και τους πολέμησαν πάνω από ένα εκατομμύριο Ουκρανοί πατριώτες αντιφασίστες στρατιώτες (από ους επικεφαλής τους ήταν ο Ουκραμνός μετέπειτα πρωθυπουργός της ΕΣΣΔ, στρατηγός τότε, Νικήτα Χρουστσώφ) μαζί με όλο τον Κόκκινο Στρατό που είχε 10 εκατομμύρια νεκρούς ώσπου να συντρίψειτα ναζιστικά καθάρματα (βλ.Βικιπαίδεια,νεκροί του Β΄Παγκ Πολέμου). Άλλα 20 εκατομμύρια δολοφονημένουε απ΄τους ναζί πολίτες είχε η ΕΣΣΔ! Οι νεοναζί σε Ουκρανία Ελλάδα και όλο τον κόσμο όμως λένε τα αντίθετα!
      Και πανηλίθιοι ανιστόρητοι απόγονοι ταγματασφαλιτών παπαγαλίζουν την προπαγάνδα των ομοϊδεατών τους...

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου και ο ναζισμος και ο κομουνισμος δημιουργηθηκε απο τους σιωνιστες τραπεζιτες.
      Διαβασε το βιβλιο η κοκκινη συνφωνια του χατζαρα που ειναι απο αποχαρακτηρισμενα εγγραφα της ρωσσιας.
      Στα πρωκτοκολλα των βλαμενω της σιων το γραφουν καθαρα. 'θα δημιουργουμε και τις δυο πλευρες για να ελενχουμε το κοπαδι.'
      Το 97%του συμβουλιου του ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΚΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.
      ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Η ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Στην αρχή τού κειμένου, στην προμετωπίδα, παραθέτετε ένα κείμενο εντός εισαγωγικών το οποίο αποδίδεται στον Μεναχέμ Μπέγκιν. Μπορεί ο συγγραφέας τού άρθρου να μας δώσει τη συγκεκριμένη πηγή αυτής τής πληροφορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Αυτή η χώρα υπάρχει ως θέληση κι υλοποίηση της υπόσχεσης του ίδιου του Θεού. Θα ήταν γελοίο να ζητήσουμε εξηγήσεις για τη νομιμότητα αυτής της χώρας»
      Golda Meir, Le Monde, 15 Οκτώβρη 1971

      «Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων.

      Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη.

      Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες, όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα.

      Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα.

      Ο δικός μας προορισμός είναι να βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες»
      Menachem Begin
      (in a speech to the Knesset, quoted by Amnon Kapeliouk,
      "Begin and the Beasts" New Statesman, June 25, 1982)

      Διαγραφή
  3. Ξεχναμε ομως και την σφαγη των ρωσων δεκαδες εκατομυρια παλι απο τους τραπεζοκινουμενουςεβραιους κομουνιστες τα ιδια αφεντικα των ναζιστων.
    Απλα ο εβραιος σταλιν απεκτησε πολυ δυναμη και ξεφυγε απο τον ελενχο τους μαλλον και ετσι επιτεθηκε στον εβραιο χιτλερ.
    Τελικα για ολα τα κακα του πλανητη υπευθυνοι ειναι μονο οι σιωνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση