GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ! Παραιτήθηκαν 16 γιατροί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου...

Εντονη είναι η δυσαρέσκεια που «μεταφράζεται» σε… υποβολή παραίτησης, γιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.  Οι γιατροί διαμαρτύρονται για την π...


Εντονη είναι η δυσαρέσκεια που «μεταφράζεται» σε… υποβολή παραίτησης, γιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. 

Οι γιατροί διαμαρτύρονται για την πληροφορία ότι η διοίκηση ξεκινά διαδικασία διερεύνησης για το αν η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής Ελένης Ιωαννίδου διέπραξε πειθαρχικό αδίκημα, όταν την Κυριακή ανακοίνωσε πως λόγω έλλειψης εφημερευόντων γιατρών δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή ασθενών στην κλινική.

Όπως σημειώνει το goodnet.gr, άμεσα ο διοικητής του ιδρύματος Λευτέρης Μαρκάκης είχε αντιδράσει, υποστηρίζοντας πως μία τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί από τα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου και προανήγγειλε διερεύνηση για το πώς η λοιμωξιολόγος πήρε μια τέτοια απόφαση.

Οι παραιτήσεις των γιατρών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου έχουν φτάσει τις 16 και είναι άγνωστο ακόμα αν θα γίνουν αποδεκτές και με τι προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποβάλλει παραίτηση όλοι οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όλοι οι γιατροί της νεφρολογικής κλινικής, κάποιοι παθολόγοι, δύο καρδιολόγοι, μία παιδίατρος, ένας ακτινολόγος. Φυσικά, παραίτηση έχει υποβάλλει και η Ελένη Ιωαννίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση