GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λινού: «Δεν πιάνουμε ανοσία της αγέλης το 2021...»

Η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, μιλώντας στον Alpha 98.9 υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξουν νέα ισχυρά μέτρα για να αποφύγουμε το ολικό κλείσιμο τ...



Η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, μιλώντας στον Alpha 98.9 υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξουν νέα ισχυρά μέτρα για να αποφύγουμε το ολικό κλείσιμο της οικονομίας και τις τεράστιες επιπτώσεις που αυτό έχει.

Η κ. Λινού τόνισε καταρχήν ότι ελπίζει να υπάρξουν άλλα ισχυρά μέτρα, πέρα από την παράταση του lockdown.
Μεταξύ άλλων η κ. Λινού πρότεινε:
Αυτά που δεν έχουν μελετηθεί είναι η εξάλειψη του προβλήματος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. «Υπάρχουν λύσεις» σημείωσε για το συνωστισμό.
Η εντατικοποίηση των προσπαθειών στη βιομηχανία με ενεργοποίηση γιατρών εργασίας και τεχνικών ασφαλείας, καθώς οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι παρόντες
Παράλληλα αύξηση εξ αποστάσεως εργασίας σε επίπεδο 90%

Πολλά τεστ, έτσι ώστε όπου υπάρξει κρούσμα να απομονωθεί
Η Αθηνά Λινού τόνισε ότι η απόφαση για τα σχολεία είναι παράλληλη με πολλά μέτρα, όπως τα τεστ και το γεγονός ότι δεν θα πηγαίνουν όλα τα παιδιά την ίδια ώρα.

Υπογράμμισε ότι είμαστε μακριά από την κυβερνητική υπόσχεση για 2 εκατ. εμβολιασμούς το μήνα, ενώ επεσήμανε ότι ακόμη και με 8.000 εμβολιασμούς την ημέρα δεν θα πετύχουμε ανοσία της αγέλης μέσα στο 2021. Επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει ραγδαία αύξηση εμβολιασμών καθημερινά.

«Αν δεν υπάρξει ραγδαία αύξηση στον αριθμό των εμβολιασμών ημερησίως δεν πρόκειται να έχουμε ούτε μέσα στο 2021 ανοσία αγέλης» ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «ελπίζω ότι πρέπει να υπάρξουν άλλα ισχυρά μέτρα γιατί κάθε ελευθερία συνοδεύεται από κάποιο πρόβλημα. Από κάποια αύξηση της διασποράς. Και επηρεάζει και την οικονομική δραστηριότητα»


1 σχόλιο

  1. Κοπελια,σε λιγο βγαινουν τα φαρμακα που καθαριζουν τον ιο[Οξφορδη,Ρωσσικο κλπ]οποτε κυρατσα στη τρυπα σου.Δεν σου ειπαν στην Ιατρικη τι σημαινει ιαμα;[ναι αυτο που αρνειστε να το φερετε εκτος του Ιερωνυμου]Οποτε "Αντε γεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση