GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ! Πέθαναν 23 άτομα μετά τον εμβολιασμό τους...

Τουλάχιστον 23 άτομα που είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πέθαναν στην Νορβηγία, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβη...

Τουλάχιστον 23 άτομα που είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πέθαναν στην Νορβηγία, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας. 

«Ενημερωθήκαμε για 23 θανατηφόρα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό Αυτή τη στιγμή εξετάζονται τα 13 εξ αυτών» αναφέρεται την ανακοίνωση.
«Αυτά τα στοιχεία μπορεί να υποδεικνύουν ότι συνήθη συμπτώματα, που προκαλούνται από το εμβόλιο, τέτοια όπως ο πυρετός και η ναυτία, μπορεί να επιφέρουν τον θάνατο ορισμένων ανθρώπων μεγάλης ηλικίας με αδύναμη υγεία», υποστήριξε ο αρχίατρος του οργανισμού Σίγκουρντ Χορτέμου.
Ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της αμερικανικής εταιρείας Pfizer και της γερμανικής BioNTech, ξεκίνησε στην Νορβηγία στις 27 Δεκεμβρίου του 2021. Οι πρώτοι που εμβολιάσθηκαν ήταν οι ηλικιωμένοι που διέμεναν σε οίκους ευγηρίας στο Όσλο. Στις αρχές του έτους έγινε γνωστό ότι τρείς άνθρωποι, που έμεναν σε διαφορετικές περιοχές και οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί, πέθαναν, ωστόσο ο θάνατος τους ενδέχεται να μη σχετίζεται με τον εμβολιασμό και τα περιστατικά αυτά διερευνώνται.
Συνολικά μέχρι αυτή τη στιγμή στην Νορβηγία έχουν εμβολιασθεί 21.000 άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση