GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΧΕ ΤΑΜΑ! ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές η ιστορία του 24χρονου που έκανε τη μοιραία βουτιά για τον σταυρό...

Ραγίζει καρδιές η ιστορία πίσω από τη μοιραία βουτιά του 24χρονου για τον σταυρό, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα μ...



Ραγίζει καρδιές η ιστορία πίσω από τη μοιραία βουτιά του 24χρονου για τον σταυρό, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε κάνει τάμα και πήγε να πιάσει τον σταυρό με τον πατέρα του για να προσευχηθεί για τον αδελφό του που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Μπροστά στα μάτια του πατέρα του
Οι εικόνες στο βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφουν τη βουτιά του 24χρονου συγκλονίζουν.
Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να πιάσει τον σταυρό πηδώντας από την εξέδρα που υπάρχει στην παραλία.
Χτύπησε σε βράχο και αμέσως όσοι ήταν δίπλα του κατάλαβαν το κακό που είχε γίνει.
Επειδή όμως ήταν αδύνατο να τον σηκώσουν στην επιφάνεια ένας βαρκάρης ήρθε με το καΐκι του.

Τον ανέβασε στην βάρκα του και τον μετέφερε εδώ στο λιμάνι του χωριού όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί οι γιατροί κρίνουν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχασε την λειτουργία στα χέρια και στα πόδια.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, ενώ ο νεαρός παραμένει στη ΜΕΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση