ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

2.530 πρόσφυγες στα Δωδεκάνησα...

Share it:


Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες, σχεδόν 2.530 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο διαμένουν στα Δωδεκάνησα.

Η πλειονότητα του πληθυσμού είναι από τη Συρία (31%), το Κράτος της Παλαιστίνης (17%) και τη Σομαλία (13%).

Οι γυναίκες αποτελούν το 22% του πληθυσμού, τα παιδιά το 21%, από τα οποία 8 στα 10 είναι κάτω από 12 χρονών.

Περίπου 7% των παιδιών είναι ασυνόδευτα ή χωρισμένα από την οικογένειά τους, κυρίως από τη Συρία και το Πακιστάν.

Επίσης, 15 αιτούντες άσυλο αναχώρησαν έπειτα από σχετική έγκριση των αρχών από τα Δωδεκάνησα προς την ενδοχώρα, το διάστημα από 4 έως 10 Ιανουαρίου.

Μάλιστα όλες αυτές τις ημέρες δεν είχαμε αφίξεις ατόμων στα Δωδεκάνησα (σ.σ. εκτός από την προχθεσινή απόβαση στα Στεγνά), ενώ πέρυσι το ίδιο διάστημα οι αρχές κατέγραψαν την άφιξη 68 ατόμων.


Share it:
Reactions:

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Μεταναστευτικό

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση