GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο (19χρονος) γιος του μεγαλοεφοπλιστή που σκότωσε τον 25χρονο στην Εκάλη...

Θρίλερ με τροχαίο δυστύχημα στην Εκάλη, με πρωταγωνιστή γιο γνωστού και μεγάλου εφοπλιστή, νεκρό έναν 25χρονο μηχανικό αυτοκινήτων και φόντο...


Θρίλερ με τροχαίο δυστύχημα στην Εκάλη, με πρωταγωνιστή γιο γνωστού και μεγάλου εφοπλιστή, νεκρό έναν 25χρονο μηχανικό αυτοκινήτων και φόντο μια δικαστική διαμάχη που τώρα ξεκινά και αφορά στις αστικές αποζημιώσεις...  

Πρόκειται για τον 19χρονο γιο του εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη  ο οποίος εμβόλισε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου, συνελήφθη, οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αυτόφωρο και οι πληροφορίες λένε ότι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το συμβάν. 

Ο 19χρονος Διαμαντής  Διαμαντίδης (που έχει το ίδιο όνομα με τον πατέρα του), ήταν οδηγός ενός θηριώδους Mercedes GLE 3500 κυβικών,   παραβίασε STOP και  εμβόλισε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με καταγωγή από την Αλβανία. Πλέον, αναμένεται να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη, για να κλείσει η δικογραφία, καθώς την έρευνα έχει αναλάβει η Τροχαία Κηφισιάς, που ψάχνει με ιδιαίτερη προσοχή τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Πασχαλιάς, στην Εκάλη.

Ο εφοπλιστής επέστρεφε από γυμναστική
Ήταν γύρω στις 18:30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου. Ο 25χρονος Φώτης-Φλάιντι Περντρέτσα επέστρεφε από την εργασία του στο σπίτι του στην Κηφισιά. Οι πληροφορίες λένε ότι βρισκόταν επί της λεωφόρου Θησέως, όταν ο Δ. Διαμαντίδης, οδηγός του πολυτελούς Mercedes GLE 3500 κυβικών, παραβίασε stop, που είχε στην πορεία της καθέτου οδού Πασχαλιάς στη συμβολή με τη Θησέως και έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί, αλλά και ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είναι ότι ο 19χρονος φαίνεται να θέλει να πάει προς Διόνυσο, ενώ είχε διπλή διαχωριστική η Θησέως. 

Εκτός από το STOP, λένε οι πληροφορίες, επιχείρησε να διαβεί και τη διπλή διαχωριστική γραμμή και να πάει στο άλλο ρεύμα.

Εκεί υπάρχει και ένα άνοιγμα μεταξύ των οχημάτων που κινούνται στην οδό Θησέως με κατεύθυνση προς Διόνυσο, επιταχύνει και πάει να χωθεί σε αυτό το άνοιγμα. Εκεί ήταν ο 25χρονος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να γίνει το θανατηφόρο ατύχημα, ενώ στη συνέχεια με οπίσθια πλαγιολίσθηση καταλαμβάνει το οδόστρωμα προς Διόνυσο και πηγαίνει προς τα πάνω.

Στη συνέχεια σταματάει, πηγαίνει προς τον τόπο όπου ο 25χρονος έχει πέσει κάτω και κείτεται νεκρός και περιμένει την Τροχαία. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ελήφθη αίμα, το οποίο έχει πάει για εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο γιος του εφοπλιστή επέστρεφε από γυμναστική -καθώς φορούσε τη φόρμα του- και, όπως ισχυρίζεται, δεν είδε το STOP. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αυτόφωρο.

To θύμα


Η οικογένεια του 25χρονου μηχανικού, βυθισμένη στην οδύνη, έχει αναθέσει την υπόθεση στον ποινικολόγο  Αλέξιο Καλπούζο και αναμένει  την ολοκλήρωση της δικογραφίας, προκειμένου να προχωρήσουν στην διεκδίκηση αποζημιώσεων, ενώ, όπως λένε, θέλουν να τιμωρηθεί ο υπαίτιος του τροχαίου που τους βύθισε στο πένθος  τις ημέρες των εορτών.

Το παιδί ήταν Έλληνας υπήκοος, ο οποίος υπηρέτησε στον Στρατό. Εργαζόταν ως μηχανικός σε συνεργείο, είχε μακροχρόνια σχέση με μια κοπέλα και ήθελε να παντρευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση