GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ του 38χρονου προπονητή: «Ποιος βιασμός; Η μάνα της 11χρονης θαύμαζε τον γιο μας...»

«Είχαν δεσμό όταν ήταν πιο μεγάλη»: Τι υποστηρίζουν οι γονείς του 38χρονου προπονητή...  Ο πατέρας και η μητέρα του 38χρονου προπονητή, ο οπ...


«Είχαν δεσμό όταν ήταν πιο μεγάλη»: Τι υποστηρίζουν οι γονείς του 38χρονου προπονητή... 

Ο πατέρας και η μητέρα του 38χρονου προπονητή, ο οποίος κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας, μίλησαν για τη σχέση του γιου τους με την κοπέλα.

Όπως υποστήριξαν και οι δυο τους, ο γιος τους με την ανήλικη αθλήτρια είχαν σχέση και παρότι εκείνοι διαφωνούσαν με τη διαφορά ηλικίας, η οικογένεια της κοπέλας μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον 38χρονο προπονητή.

Ειδικότερα, η μητέρα του 38χρονου προπονητή, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «όταν πηγαίναμε στο μαγαζί συναντούσαμε την μάνα της κοπέλας και μας έλεγε τι καλό παιδί ο γιος σας...».

Μάλιστα, όπως είπε, είχε σταθεί στη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν τα δύο παιδιά, για να πάρει την απάντηση: «Ε... και; Θα είναι ευτυχισμένοι...».

Ανέφερε ακόμη ότι σε κάποια χρονική περίοδο επιχειρούσε να επικοινωνήσει με την οικογένεια της αθλήτριας: «Ψάχναμε να βρούμε τι έγινε ξαφνικά... Οι γονείς της κοπέλας δεν σήκωναν ούτε το τηλέφωνο, μέχρι που προσποιήθηκα ότι είμαι άλλη, και όταν τελικά το σήκωσε η γιαγιά μου είπε "έχεις το θράσος και παίρνεις τηλέφωνο; ο γιος σου βίασε το παιδί μας"...».

«Είχαν δεσμό»
Από την πλευρά του, ο πατέρας του 33χρονου, ισχυρίστηκε ότι ο γιος του και η ανήλικη κοπέλα είχαν δεσμό. Όχι, όμως, όταν εκείνη ήταν στην ηλικία των 11 χρόνων, όπως λέγεται, αλλά στα 14-15.

«Στην αρχή το πήρα στραβά, πριν μάθω για σχέσεις και για τέτοια... Έδειχνε τέτοια αγάπη στον πατέρα της κοπέλας και στη μάνα της κοπέλας που εμείς ζηλεύαμε...», υποστήριξε μιλώντας στην (ίδια) εκπομπή του Star.

Ανέφερε ότι η οικογένεια της κοπέλας δεν είχε πρόβλημα. «...Πηγαίναμε στο μαγαζί τους και άρχιζε η μάνα της μικρής να λέει "τι ταιριαστό ζευγάρι, να τα παντρέψουμε, ένα τέτοιο παιδί θέλω για την κόρη μου"...».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι εκείνος τόνιζε τη διαφορά ηλικίας αλλά του έλεγαν ότι «η διαφορά κάνει τα ευτυχισμένα ζευγάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση