GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα...

Σε μία 38χρονη Κινέζα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε διπλωμένο μέσα σε βαλίτσα στο δάσος των Βιλίων. Πρόκειται για την Qiu Yun Lin η οποία εξα...


Σε μία 38χρονη Κινέζα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε διπλωμένο μέσα σε βαλίτσα στο δάσος των Βιλίων. Πρόκειται για την Qiu Yun Lin η οποία εξαφανίστηκε στις 17 Οκτωβρίου απο την περιοχή του Μεταξουργείου.  

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από κυνηγούς το βράδυ της Τρίτης και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν από τα αποτυπώματά της. Το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα. 

Σημειώνεται πως το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση της γυναίκας και ανήρτησε Missing Alert καθώς οι οικείοι της υποστήριξαν οτι συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρα παπούτσια, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφαν και καφέ τσάντα. Είχε ύψος 1.55 και κανονικό βάρος.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της φαίνεται να ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της. Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχε χορηγηθεί βίαια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι όπως προέκυψε δακτυλοσκοπικά, η σορός που βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ταυτοποιήθηκε με 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Κίνας για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση