GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 38ΧΡΟΝΟΣ πρώην προπονητής με χειροπέδες: «ΝΑ ΠΕΙΤΕ στον Σπύρο να ψάξει τη μάνα, τη γυναίκα και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του!»

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν από τις 09:30 το πρωί της Δευτέρας (25.01.2021) ο 38χρονος πρώην προπονητής ιστι...


Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν από τις 09:30 το πρωί της Δευτέρας (25.01.2021) ο 38χρονος πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε βιάσει μία 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας πριν από 10 χρόνια.

Ο 38χρονος έφτασε με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια, λίγο αφού έφτασε στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής από τη Σάμο, και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε “να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του“.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του άρχισε μετά την κατάθεση της 11χρονος (τότε) αθλήτριας ιστιοπλοΐας στον εισαγγελέα Ν. Στεφανάτο, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα με αφορμή της καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η κατάθεση ελήφθη υπό άκρα μυστικότητα, ενώ ακολούθησαν και οι καταθέσεις των γονέων της. Τα όσα είπαν στον εισαγγελικό λειτουργό, τον οδήγησαν στο να ζητήσει τη σύλληψη του 38χρονου προπονητή, καθώς τα αδικήματα που φέρεται να έχει τελέσει δεν έχουν παραγραφεί.



Πλέον, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριά κακουργήματα καθώς κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Σε συνεντεύξεις του του τις προηγούμενες ημέρες ο 38χρονος έχει αρνηθεί ότι βίασε το κορίτσι και υποστηρίζει ότι είχαν δεσμό και πως ήθελε να παντρευτούν.

Ο 38χρονος ισχυρίζεται πως είχε σχέση με τη νεαρή αθλήτρια αλλά όχι ενώ αυτή ήταν 11 χρονών, αλλά μεγαλύτερη. Αρνείται κάθε πράξη βιασμού υποστηρίζοντας πως όχι μόνο υπήρχε συναίνεση του θύματος αλλά και έγκριση της μητέρας του κοριτσιού, η οποία τον προέτρεπε να παντρευτεί την κόρη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση