GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΑΙΜΑΤΗΡΟ ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Άγιο Σώστη...

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για το αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον Άγιο Σώσ...



Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για το αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον Άγιο Σώστη, κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού.

Τουλάχιστον επτά ήταν οι πυροβολισμοί, καθώς στο σημείο έχουν βρεθεί -μέχρι στιγμής- επτά κάλυκες, που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας άνδρας και ακόμα τρία άτομα να τραυματιστούν.

Ένας από τους τραυματίες είναι γιος του νεκρού και έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι, με την κατάστασή του να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Από τους άλλους δύο τραυματίες, ο ένας άντρας είναι επίσης γιος του νεκρού, ενώ μία γυναίκα που τραυματίστηκε δεν έχει σχέση με το περιστατικό και είναι απλώς εργαζόμενη σε παρακείμενη καφετέρια που έτυχε να βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος της ώρα των πυροβολισμών.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για οικονομικές διαφορές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση