GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΣΟΚ! Πέθανε 41χρονη υγειονομικός δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer...

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς - Η μητέρα δύο παιδών δεν υπέφερε από παρανέργειες μετά τη χορήγηση της δόσης του ...


Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς - Η μητέρα δύο παιδών δεν υπέφερε από παρανέργειες μετά τη χορήγηση της δόσης του εμβολίου...

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση θανάτου της 41χρονης Σόνια Ασεβέντο, από την Πορτογαλία, εργαζόμενης στον υγειονομικό τομέα, που κατέληξε δύο ημέρες αφότου έλαβε το εμβόλιο της Pfizer.

Η μητέρα δύο παιδιών εμβολιάστηκε, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, στις 30 Δεκεμβρίου και έφυγε από τη ζωή την πρώτη ημέρα του 2021.

Η νεκροψία αναμένεται να διαλευκάνει την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας που εργαζόταν στη μονάδα Παιδιατρικής σε Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Πόρτο.

Εκείνο που απασχολεί, σε μεγάλο βαθμό, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η γυναίκα, είναι ότι δεν ανέφερε παρενέργειες μετά την έγχυση της δόσης.

Τον θάνατο της υγειονομικής υπαλλήλου επιβεβαιώσε και η ιατρική μονάδα στην οποία εργαζόταν, σημειώνοντας ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής της.

Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε με την οικογένειά της στο Πόρτο, εργαζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια στο Ινστιτούτο Ογκολογίας.

Όταν μάλιστα έλαβε, από τους πρώτους, το εμβόλιο της Pfizer, το ανακοίνωσε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook αλλάζοντας την κεντρική φωτογραφία, στην οποία φαινόταν πως εμβολιάστηκε. Σε ανακοίνωση ενδεχομένως προβεί εντός της ημέρας η Pfizer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση