GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! «Αναβλήθηκαν 470 εμβολιασμοί υγειονομικών...»

Σε μία ακόμα καταγγελία προέβη ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, σύμφωνα με την οποία «με άνωθεν εντολή» αναβλήθηκαν εμβολ...

Σε μία ακόμα καταγγελία προέβη ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, σύμφωνα με την οποία «με άνωθεν εντολή» αναβλήθηκαν εμβολιασμοί 470 ατόμων υγειονομικού προσωπικού που ήταν προγραμματισμένοι για τη Δευτέρα 4 Ιανουάριου.

Όπως αναφέρει στο twitter, «αναβλήθηκαν σήμερα (2/1), 470 ραντεβού για εμβολιασμό υγειονομικού προσωπικού στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» Αθήνας, κλεισμένα για Δευτέρα 4/1».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου, ενώ τα συνεργεία και οι χώροι για τον εμβολιασμό των υγειονομικών, βρίσκονταν σε ετοιμότητα, έπειτα από «άνωθεν εντολή», η διαδικασία ακυρώθηκε επ’ αόριστον.
Τι απαντά το υπουργείο
Σε ανακοίνωση του μερικές ώρες αργότερα, το υπ. Υγείας και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά και δεν υφίσταται κανένα θέμα αναβολής ή ματαίωσής τους.

Η δήλωση του κ.Θεμιστοκλέους έχει ως εξής:
«Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, στα 9 Νοσοκομεία της χώρας.
Μέχρι σήμερα στις 12:00, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 3.001 εμβολιασμοί. Χθες Πρωτοχρονιά, έγιναν 264 και από το πρωί μέχρι τώρα, έχουν γίνει 344 εμβολιασμοί.
Όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας έχουν προετοιμαστεί και ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 4/1 έως 20/1 σε 3 φάσεις, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4/1/2020 θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός περισσότερων από 5.000 υγειονομικών σε επιπλέον 42 Νοσοκομεία. Ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά και βάσει σχεδίου.
Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και ο εμβολιασμός στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Ως εκ τούτου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση