GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ «ΒΟΜΒΑ» Τράγκα: «Αυτό το απλό και πάμφθηνο φάρμακο σκοτώνει σε 48 ώρες τον κορoνοϊό...»

Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου     ΒΟΜΒΑ Τράγκα: "Αυτό το απλό και πάμφθηνο φάρμακο σκοτώνει σε 48 ώρες τον κορωνοϊό - Το ξέρουμε όλοι&quo...


Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου 
 ΒΟΜΒΑ Τράγκα: "Αυτό το απλό και πάμφθηνο φάρμακο σκοτώνει σε 48 ώρες τον κορωνοϊό - Το ξέρουμε όλοι"!!! 
Ασφαλώς οι περισσότεροι θυμάστε ότι σας ανέφερα από την εποχή του πρώτου lockdown ότι η κολχικίνη, που χρησιμοποιείται για την ουρική αρθρίτιδα, σκοτώνει τον κορονοϊό. Η ομάδα των λοιμωξιολόγων αποσιωπούσε τόσο την υδροξυχλωροκίνη, το περίφημο πλακενίλ (Plaquenil), όσο και την κολχικίνη. Τώρα, βγήκαν χθες και μας είπαν ότι αυτό το πάμφθηνο και πασίγνωστο φάρμακο, που χρησιμοποιείται για την ουρική αρθρίτιδα, μειώνει τις πιθανότητες κατά 50% να πάει κάποιος ασθενής από κορονοϊό στη διασωλήνωση ή/και στο θάνατο. Με εκτεταμένα ρεπορτάζ και με καθυστέρηση πολλών μηνών ανακοίνωσαν ότι η κολχικίνη προλαβαίνει την εξέλιξη του κορονοϊού και ανακόπτει την επιδείνωση της νόσου. Επίσης είναι σκανδαλώδης η αποσιώπηση της εξαίρετης θεραπευτικής επίδρασης που έχει η ιβερμεκτίνη, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως σε όλη τη Νότια Αμερική, στην Καραϊβική και στην Αυστραλία. Η ιβερμεκτίνη είναι ένα πάμφθηνο και πασίγνωστο φάρμακο (στην Ελλάδα κυκλοφορεί με το όνομα σκαμπάλ – SCABALL) η οποία αποδείχθηκε ότι σε εργαστήρια σκοτώνει τον ιό σε 48 ώρες, και στον άνθρωπο μετά τη λήψη της ιβερμεκτίνης μέσα σε τρία ή τέσσερα 24ωρα ανακόπτει την αναπαραγωγή του ιού.
Όπως αναφέρει η ειδησεογραφία που έρχεται από τις ΗΠΑ, συγγενείς 80χρονης διασωληνωμένης απαίτησαν από το δικαστήριο να βγάλει απόφαση με την οποία οι θεράποντες ιατροί θα έδιναν την ιβερμεκτίνη στην υπέργηρη συγγενή τους. Η γυναίκα αυτή που είχε εισέλθει στη διασωλήνωση, μετά τη χορήγηση της ιβερμεκτίνης αποσωληνώθηκε αλλά περιέργως οι γιατροί διέκοψαν τη χορήγηση. Έτσι, οι συγγενείς ξαναπήγαν στον δικαστή και έβγαλαν νέα απόφαση ώστε να της χορηγηθεί εκ νέου. Τελικά η γυναίκα σώθηκε. Και το ερώτημα είναι γιατί, αφού υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα όπως η κολχικίνη ή η ιβερμεκτίνη, μέχρι τώρα δεν χορηγούνται είτε για προληπτικούς είτε για θεραπευτικούς λόγους. Πολύ περισσότερο όταν τα εμβόλια που έχουν παραχθεί δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι αποτελεσματικά, αν είναι ασφαλή, αν φέρνουν ανοσία και πόση. Και αν είναι δυνατό οι πολυεθνικές των φαρμάκων να βγάλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα επαρκείς ποσότητες για όλο τον πληθυσμό της γης.
Το γεγονός ότι μετά από 36 χρόνια ραδιοφώνου υφίσταμαι πολιτική καταδίωξη με ποικίλες μεθόδους και τρόπους, αποδεικνύει ποιο είναι το καθεστώς του κυρίου Μητσοτάκη και γιατί ο Έλλην πρωθυπουργός, που σύρεται σήμερα σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, θέλει να μας έχει φιμωμένους. Όταν η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην «Καθημερινή» φιμώνεται και αποσιωπάται από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης παραμονή της έναρξης των διερευνητικών συνομιλίων, αντιλαμβάνονται όλοι οι πολίτες τι ρόλο παίζει ο κύριος που γελοιοποιήθηκε από μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης επιδεικνύοντας το δασύτριχο αρρενωπό στήθος του την ώρα ενός απλού εμβολιασμού στο μπράτσο!
Ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξή του αποκάλυψε πλήρως τα σχέδια και τις μειοδοτικές κινήσεις του κυρίου Μητσοτάκη. Τόνισε ιδιαίτερα ότι σύρεται σε διαπραγματεύσεις και είναι έτοιμος να πάει στη Χάγη προκειμένου να επαναδιατυπωθεί η συνθήκη της Λοζάνης.
Τι είπε ο κ. Σαμαράς στη συνέντευξή του:
«Η επόμενη αιχμή της τουρκικής απειλής θα είναι η Θράκη, όπου ζητούν ήδη αναθεώρηση της συνθήκης της Λοζάνης. Αυτή είναι η “διευρυμένη ατζέντα” που θέτει η Τουρκία! Και όλα αυτά τα κάνει υπό την πίεση συνεχών προκλήσεων, όπως οι αλλεπάλληλες NAVTEX. Αυτά όλα που θέτει η Τουρκία, ασφαλώς, δεν τα συζητάμε. Δεν είναι απλώς κόκκινες, είναι κατακόκκινες γραμμές» δηλώνει σε συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Σημειώνει ακόμη ότι «Η Ελλάδα δεν συζητά τίποτα πέρα από την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας-ΑΟΖ. Η έναρξη όμως των διερευνητικών ακυρώνει κάθε συζήτηση για κυρώσεις κατά της Τουρκίας» και υπογραμμίζει:« Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι η διεθνής κοινότητα δεν “τιμωρεί” μια χώρα την ώρα που αυτή τυπικά διαπραγματεύεται».
Στο ερώτημα «πότε και υπό ποιες συνθήκες θεωρείτε πως θα μπορούσε η διένεξη Ελλάδας-Τουρκίας να οδηγηθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης;» ο πρώην πρωθυπουργός απαντά:« Μην κάνετε λάθος. Αυτό που μας ζητούν δεν είναι να προσφύγουμε στη Χάγη με βάση το διεθνές δίκαιο. Διότι η Τουρκία δεν δέχεται το διεθνές δίκαιο της θάλασσας. Ούτε το έχει υπογράψει. Και άρα τέτοιο κοινό πλαίσιο προσφυγής δεν υπάρχει. Ο άλλος τρόπος , βέβαια, θα ήταν να συρθούμε στη Χάγη υπογράφοντας συνυποσχετικό με την Τουρκία. Δηλαδή, να δεχθούμε να λυθούν οι διαφορές μας όχι όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο, αλλά όπως θέλει η Τουρκία».
Ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στην αντίδραση της Ε.Ε υπογραμμίζει: «προφανώς και δεν με ικανοποιεί. Δεν μπορεί να υπερασπιστεί ούτε δύο κράτη-μέλη της-Ελλάδα και Κύπρο- που δέχονται απειλές από μια τρίτη χώρα, την Τουρκία. Είναι αδιανόητο χώρες της Ευρώπης, όπως η Γερμανία ή η Ισπανία, να εξοπλίζουν την Τουρκία για να απειλεί ευρωπαϊκά κράτη-μέλη με ευρωπαϊκά όπλα».
Τέλος, σχολιάζοντας της στάση της Γερμανίας ο κ. Σαμαράς δηλώνει: «Μόνο φιλικά δεν έχει φερθεί μέχρι στιγμής έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου. Ούτε και πολύ “ευρωπαϊκά” θα έλεγα…»
Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνει πως «το πρόβλημα που είχαμε μετασχηματίστηκε σε άλλο – πιο επικίνδυνο» καθώς «η διείσδυση της Τουρκίας στην περιοχή δεν ανακόπηκε μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, αντιθέτως ενισχύθηκε».
Όσον αφορά την οικονομία, ο πρώην πρωθυπουργός ζητάει από την Ε.Ε. «μερική διαγραφή χρέους για όλες τις χώρες» ώστε να επανέλθει η ανάπτυξη.
Η ΝΔ «βράζει». Όλη η κοινωνία «βράζει» από οργή για όλες τις μειοδοτικές ενέργειες και τις υποχωρήσεις του κυρίου Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα. Μετά τον Σαμαρά, ενδεχομένως να υπάρξει και δήλωση του Κώστα Καραμανλή. Το γεγονός είναι ότι η «Αγία οικογένεια» του Μητσοτάκη μας οδηγεί στον προθάλαμο της διχοτόμησης του Αιγαίου συρόμενη σε διαπραγματεύσεις και αναγνωρίζοντας με τον πιο επίσημο τρόπο τα ζωτικά συμφέροντα και τις διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Πηγή: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση