GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τον θάνατο 56χρονου φύλακα στα Λεχαινά στην Ηλεία...

Ένας 56χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από χώρο συσκευαστηρίου στην περιοχή του κάμπου Ηλίας την Κυριακή. Πρόκειται για τον φύλακα της επιχ...


Ένας 56χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από χώρο συσκευαστηρίου στην περιοχή του κάμπου Ηλίας την Κυριακή. Πρόκειται για τον φύλακα της επιχείρησης, τη σορό του οποίου εντόπισε διερχόμενος πολίτης στον χώρο, που βρίσκεται δίπλα στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο διερχόμενος πολίτης ανέφερε στις αρχές ότι είδε τον άνδρα να κείτεται στο σημείο, ωστόσο δεν κατάφερε να πλησιάσει, καθώς κοντά του βρίσκονταν εξαγριωμένα σκυλιά.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο βρήκαν νεκρό τον 56χρονο, ενώ δίπλα από τη σορό υπήρχαν αίματα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ίσως του επιτέθηκαν τα σκυλιά, καθώς φαίνεται να τον έχουν δαγκώσει σε χέρια και πόδια ή να προηγήθηκε ο θάνατος και εν συνεχεία να τον δάγκωσαν.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για να ερευνήσει την υπόθεση και όπως φαίνεται εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, αν και η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας καθώς και ιατροδικαστής από την Πάτρα, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία και εν συνεχεία νεκροτομή.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής θα προσδιορίσουν την αιτία θανάτου ενός 56χρονου, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, η οποία παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Αγγελική Τσιόλα, η σορός του 56χρονου φέρει εκτεταμένα τραύματα από σκυλιά που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο, ενώ μετά την διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής θα διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άνδρα και αν τα συγκεκριμένα τραύματα σχετίζονται αποκλειστικά με τον θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση