GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου στηρίχθηκαν στην... τιμιότητα της Big Pharma!

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Η ιδιωτική πρωτοβουλία" δεν εκβιάζεται! Είναι τόσο ασύδοτη, που δεν υπολογίζει, ούτε πανδημίες, ούτε κυβερνή...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Η ιδιωτική πρωτοβουλία" δεν εκβιάζεται!

Είναι τόσο ασύδοτη, που δεν υπολογίζει, ούτε πανδημίες, ούτε κυβερνήσεις, ούτε λαούς, ούτε...

αίμα!
Είναι τόσο ισχυροποιημένη, από την διαφθορά του κάθε κυβερνήτη, αξιωματούχου Παγκόσμιων Οργανισμών και Ιδρυμάτων, δημόσιου υπαλλήλου, συστημικού "επιστήμονα", "υπηρέτη της Ενημέρωσης" και κάθε άσπονδου οπαδού της, που γελάει κοροϊδευτικά, σε κάθε απειλή, για κυρώσεις ή πρόστιμα.
Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου στηρίχθηκαν στην... τιμιότητα της Big Pharma, για την παράδοση εμβολίων, βάσει συμβολαίων. Δεν τα πήραν και τώρα τρέχουν να βρουν λύσεις, εκβιάζοντας χώρες, αλλάζοντας τα στάνταρτς των εμβολιασμών, καθιστώντας πειραματόζωα τους πληθυσμούς.
Σχεδιάζουν να αποκλείσουν την Μεγ. Βρετανία, από την παράδοση 50 εκατομμυρίων εμβολίων της Φάιζερ, Ευρωπαϊκής κατασκευής, επειδή η Αγγλική Αστρα Ζένεκα, δεν παραδίδει τα συμφωνημένα εμβόλια, στην ΕΕ.
Σχετική επιστολή έστειλε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, προς τους ηγέτες της Αυστρίας, Δανίας, Τσεχίας και Ελλάδας.  Δεν γνωρίζω, γιατί η επιστολή αυτή στάλθηκε μόνο σ΄αυτές τις 4 χώρες.
Η Αστρα Ζένεκα, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι είχε εγγυηθεί την παροχή των εμβολίων της, πρώτα, για τον Αγγλικό πληθυσμό και ότι πολύ αργότερα υπογράφτηκε η συμφωνία με την ΕΕ. Ετσι, μείωσε τις παραδόσεις, κατά 60%.
Πολλοί, πάντως, πιστεύουν ότι η μείωση της παραγωγής οφείλεται στην πυρκαγιά του εργοστασίου της, στην Pune της Ινδίας.
Η Φάιζερ/Μπάιοτεκ μείωσε, επίσης την παραγωγή της, χωρίς καμία εξήγηση, κάνοντας έξαλλους τους Ιταλούς, τους Πολωνούς και τους Αμερικανούς, που απειλούν με νομικές προσφυγές.
Όμως. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου κατάφερε να πιστοποιήσει μόνο τρία εμβόλια, από τις 6 συνολικά εταιρίες με τις οποίες έχει υπογράψει συμβόλαια (Pfizer / BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen Pharmaceutica, CureVac και Sanofi / GSK.) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός, ενώ καθυστερεί απαράδεκτα την πιστοποίηση των Ρώσικων εμβολίων και ούτε καν σκέπτεται να εξασφαλίσει αυτά τα εμβόλια, που έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Ένα Ρώσικο εμβόλιο στοιχίζει 10 δολ., ένα εμβόλιο της Φάϊζερ και Μοντέρνα, 25-37 δολ. Άσε που χρειάζονται ειδικές συνθήκες διατήρησης στους -70 βαθμούς, ενώ τα άλλα, ένα απλό ψυγείο.
Εθνικισμός και κέρδος θεωρούνται αντίδοτα της πανδημίας.
Υποκρισία, για λαϊκή κατανάλωση και απειλές, σε μεγαθήρια της Υγείας, που ενώ έχουν καταδικαστεί με πρόστιμα δισεκατομμυρίων, για ψεύτικες μελέτες και φάρμακα, βγάζουν κοροϊδευτικά, την γλώσσα στους δημιουργούς τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση