GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σ. ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: «Απαράδεκτη η ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας...»

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας σχετικά με την σεξουαλική κακοποίησή της από παράγοντα της Ομοσ...


Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας σχετικά με την σεξουαλική κακοποίησή της από παράγοντα της Ομοσπονδίας, η Σοφία Μπεκατώρου. 

Σημείωσε δε ότι αντιδράσεις όπως και αυτή αποτελούν τον λόγο για τον οποίο πολλές γυναίκες δεν καταγγέλλουν τα όσα υφίστανται.
Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή Open Sports σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μου συμπαρίσταται. Είναι πολλοί οι υποστηρικτές και ενθαρρυντικά τα μηνύματα που λαμβάνω».

Αναφερόμενη στο άτομο από το οποίο κακοποιήθηκε, η Σοφία Μπεκατώρου τόνισε πως «του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Με έκανε να αμφιβάλλω για αυτό που ζω. Περίεργο το συναίσθημα».
«Δε λειτούργησε καμία άμυνα και συνέβη το μοιραίο για μένα γεγονός. Όχι μόνο ντρεπόμουν αλλά θύμωσα με τον εαυτό μου που δεν αντέδρασα. Πέρασα πολλά χρόνια αλλά χάρηκα που μπόρεσα να το πω», σημείωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση