GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ! ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ο Πέτρος Κωστόπουλος για το ξεσάλωμα με την Κατ. Λιόλιου στο Ντουμπάι...

Σάλο και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει το γεγονός ότι Έλληνες celebrities άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι, την ώρα που στη χώρα μας ισχύουν α...


Σάλο και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει το γεγονός ότι Έλληνες celebrities άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι, την ώρα που στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. 

Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο εμιράτο επέλεξαν μάλιστα το φημισμένο Nammos Dubai για να υποδεχθούν το 2021. Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο και φωτογραφίες -που ανήρτησε εν γνώσεις του η παρέα του- να ξεσαλώνει με συντροφιά την νέα σύντροφό του, την 26χρονη τραγουδίστρια Κατ. Λιόλιου.

Μπροστά στις αντιδράσεις, οι οποίες συνεχίζονται, ο ίδιος ο πρώην εκδότης προσπάθησε να δικαιολογηθεί με έναν κουτοπόνηρο τρόπο. Και άρχισε να μοιράζει δηλώσεις σε φιλικά του ιστολόγια χωρίς να βρει να πει ούτε μια λέξη αυτοκριτικής -την ώρα που οι Έλληνες είναι "φυλακισμένοι" αλλά και υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν εκεί για διακοπές αλλά επειδή ...εργάζεται στο Ντουμπάι!!!

Ιδού η δήλωσή του: «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο»

Αλήθεια, το "ό,τι κακόβουλο γράφεται", που λέει,ποιο είναι;;;

Ο Παρασκηνιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση