GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΞΕΜΥΤΙΣΑΝ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Βόλτα και βουτιές (σε όλη τη χώρα) πριν έρθει η βαρυχειμωνιά...

Η θερμοκρασία νίκησε το lockdown και οι παραλίες σε Αττική και επαρχία γέμισαν με τις εικόνες να δείχνουν σε πολλές περιπτώσεις… συνωστισμό....


Η θερμοκρασία νίκησε το lockdown και οι παραλίες σε Αττική και επαρχία γέμισαν με τις εικόνες να δείχνουν σε πολλές περιπτώσεις… συνωστισμό. Πολύς ο κόσμος σε Γλυφάδα, Καβούρι, μαρίνα Ζέας αλλά και Πεδίον του Άρεως. Ψυχρό κύμα καταφτάνει από την Τρίτη...

Οι Έλληνες «ξεμύτισαν» από το lockdown, εκμεταλλευόμενοι την εκτόξευση της θερμοκρασίας μέχρι τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες έστειλαν μικρούς και μεγάλους στις παραλίες. Μάλιστα, οι πιο τολμηροί βούτηξαν.

Ωστόσο, η… χαρά θα κρατήσει λίγο. Μέσα στις επόμενες ώρες το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει δραματικά, καθώς η βαρυχειμωνιά που επηρεάζει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, θα «χτυπήσει» και την πόρτα της χώρας μας.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τους μετεωρολόγους η πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, με χιονοπτώσεις και ολικό παγετό (!) σε τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.

Καλοκαίρι στο χειμώνα

Πάντως, εικόνες που κάθε άλλο παρά lockdown θυμίζουν, αλλά ούτε και Γενάρη μήνα, παρατηρούνται από το πρωί της Κυριακής  σε παραλίες ανά την Ελλάδα.
Με την άνοδο του υδράργυρου να έχει προβλεφθεί από τις προηγούμενες ημέρες και να είναι αισθητή και σήμερα, φαίνεται πως οι «έγκλειστοι» συμπολίτες μας είχαν σημαδέψει τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Απλώς, περίμεναν τις ιδανικές συνθήκες για μία έξοδο που θυμίζει καλοκαίρι!

Δείτε τις σημερινές εικόνες από τη μαρίνα Ζέας:











Πεδίον του Άρεως: «Φουλ» της μετακίνησης 6 με σύμμαχο τον καλό καιρό

Το ημερολόγιο δείχνει 10 Ιανουαρίου, αλλά τίποτα δεν θυμίζει πως βρισκόμαστε στην «καρδιά» του χειμώνα και το Πεδίον του Άρεως γέμισε με κόσμο. Ο καιρός είναι… εντελώς ανοιξιάτικος και πολλοί Αθηναίοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για μια βόλτα
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες  η συντριπτική πλειοψηφία τηρεί τα μέτρα προστασίας, οι μάσκες είναι… εκεί που πρέπει και πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις τηρούνται και οι αποστάσεις ασφαλείας.
Γονείς με τα παιδιά τους, παρέες και ηλικιωμένοι κάνουν την βόλτα τους με σύμμαχο τον καλό καιρό, ενώ σε διάφορα σημεία βρίσκονται μέχρι και… πλανόδιοι που πουλάνε νερά.

Δείτε τις εικόνες από το Πεδίον του Άρεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση