GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κασέμ Σουλεϊμανί θα μείνει για πάντα στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Στα πτώματα των λιονταριών γιορτάζουν τα σκουλήκια, νομίζοντας πως νίκησαν, αλλά τα λιοντάρια παραμένου...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Στα πτώματα των λιονταριών γιορτάζουν τα σκουλήκια,
νομίζοντας πως νίκησαν,
αλλά τα λιοντάρια παραμένουν... λιοντάρια
και τα σκουλήκια σκουλήκια»

Η άθλια δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, ήταν, χωρίς αμφιβολία, το μεγαλύτερο καρφί στο φέρετρο των Αμερικανών κι Ευρωπαίων στη Μέση Ανατολή. Ο Μάρτυρα στρατηγός άφησε μια μεγάλη παρακαταθήκη για το Λίβανο, το Ιράκ, τη Συρία και την Παλαιστίνη. Ο Μάρτυρας στο πλευρό των καταπιεσμένων εναντίων των καταπιεστών.

Θυμηθείτε αυτή την ημέρα: 3 Γενάρη 2020

Δεν ξεχνάμε τον άνθρωπο που θεμελίωσε τον νικηφόρο "Άξονα της Αντίστασης"!

Ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί ήταν αυτός που οικοδόμησε τον σημερινό νικηφόρο "Άξονα της Αντίστασης" σ' ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Σίγουρα είναι μεγάλη η απώλεια του, αλλά έχει βάλει τη σφραγίδα του με τις παρακαταθήκες του στο μοντέλο άσκησης Διοίκησης, το ήθος, την ακρίβεια, την εργατικότητα, την πίστη στη Νίκη των λαών, τη "Σχολή της Επανάστασης" των καταπιεσμένων.

Ο Κομαντάντε της Χεζμπολάχ, ο Χατζάντ Σαντκ, που ήταν πλάι του σε όλες τις επιχειρήσεις (στο βίντεο που ακολουθεί τους βλέπουμε μαζί να οργανώνουν την αντίσταση στο Στάλινγκραντ της Συρίας, το Χαλέπι, τότε που στην Ελλάδα ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα και κυρίως η "επαναστατική" εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" έδινε τις μάχες να "φύγει ο αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ"), μας επισημαίνει σήμερα:

«Δεδομένου ότι τον γνώριζα και τον συνόδευα, ήταν το πιο σαφές και πιο πρόσφατο παράδειγμα της έννοιας της ηγεσίας... Ανησυχούσε με τις πιο συνήθεις καθημερινές λεπτομέρειες των μαχητών, συμπεριλαμβανομένων των χώρων ύπνου, της διατροφής, της ψυχολογίας τους, της επικοινωνίας με τις οικογένειές τους και οτιδήποτε μπορεί να τους κάνει να νιώσουν ασφαλείς... Ανησυχούσε ακόμη και για τις συνθήκες των απλών πολιτών που υποστήριζαν τις αντίπαλες οργανώσεις που μας πολεμούσαν και φρόντιζε να μην τους βλάψουμε».

Ο Μάρτυρας Κασέμ Σουλεϊμανί ήταν ένας μεγάλος Επαναστάτης. Ο θρυλικός στρατηγός σύμβολο αγώνα για Ελευθερία κι Ανεξαρτησία. Το παράδειγμά του ήταν η ουσία της διεθνιστικής αλληλεγγύης. Ήταν ο στρατιώτης, ο πιστός φίλος των μαχητών, ο συμμαχητής, ο ιδεολόγος, ο πολιτικός, ο σύντροφος στο πεδίο της μάχης, ο Άνθρωπος. Παραμένει στις καρδιές των Ελεύθερων και στο Πάνθεον των Ηρώων όλων των Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων.


Δείχνει την Ιερουσαλήμ... την αιώνια πρωτεύουσα της Παλαιστίνης!

Στο Στάλινγκραντ της Συρίας, την Αρχαία Βέροια σημερινό Χαλέπι, μαζί με τον Κομαντάντε της Χεζμπολάχ για μην περάσουν οι μισθοφόροι φονιάδες της "πολιτισμένης" δύσης, της Τουρκίας, του Ισραήλ, των αραβικών δικτατορικών καθεστώτων, των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών (Δεκέμβρης 2015):

 

«Στη ζωή ενός ανθρώπου αργά ή γρήγορα φθάνει η μέρα
όπου για να πάει εκεί που θέλει,
αν δεν υπάρχουν πόρτες και παράθυρα,
πρέπει να γκρεμίσει τους τοίχους»

Όταν όλοι ξεχνούν, η θύμηση είναι επαναστατική...
Όμως, αργά ή γρήγορα πρέπει μεταξύ μας να λογαριαστούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση