GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ! δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα από τα πάρτι του Ντουμπάι...

Μετά τα πάρτι έρχεται ο λογαριασμός. Τα δύο πρώτα κρούσματα μετά τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού Ελλήνων σε κέντρα διασκέδασης στο Ντου...



Μετά τα πάρτι έρχεται ο λογαριασμός. Τα δύο πρώτα κρούσματα μετά τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού Ελλήνων σε κέντρα διασκέδασης στο Ντουμπάι για τις γιορτές εντόπισαν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες.

Πρόκειται για δύο άτομα που εντοπίστηκαν κατά την επιστροφή τους από το Ντουμπάι κατά τους ελέγχους του ΕΟΔΥ το Σαββατοκύριακο. Κλιμάκια της υπηρεσίας περίμεναν τους Έλληνες για ελέγχους. Από τα 207 rapid test εντοπίστηκαν τα δύο άτομα. Σημειώνεται ότι τις επόμενες ώρες αναμένονται και άλλοι Έλληνες ταξιδιώτες από Ντουμπάι.

Την Πρωτοχρονιά, τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας (1.856), νούμερο αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες 15 μέρες.
Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση