GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ (εκ των έσω) για «βολέματα» συγγενών και συνεργατών βουλευτών της ΝΔ...

Χαμός γίνεται  στη Νέα Δημοκρατία, στην Λάρισα, καθώς τα γαλάζια στελέχη «σφάζονται» πλέον ανοιχτά και δημόσια. Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του ...

Χαμός γίνεται  στη Νέα Δημοκρατία, στην Λάρισα, καθώς τα γαλάζια στελέχη «σφάζονται» πλέον ανοιχτά και δημόσια.

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του πολιτευτή του κόμματος στη Λάρισα Γιώργου Αδαμούλη, στην οποία «φωτογράφιζε» τη βουλευτή Στέλλα Μπίζιου, γράφοντας πως «η άλλη “βόλεψε” μέλος της οικογένειας της ιδιαιτέρας… στην πολιτική προστασία».Μάλιστα, ο Γ. Αδαμούλης με μία μακροσκελή ανάρτηση εξαπολύει πολλές και ενδιαφέρουσες καταγγελίες περί «βολέματος».

Η ανάρτηση:
“Η “ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ” ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ !!!
Ο ένας “βόλεψε” μέλος της οικογένειας του στην πολιτική προστασία.
Ένας άλλος “βόλεψε” τον εαυτόν του, ως νομικό σύμβουλο στην ΔΥΠΕ .
Η άλλη “βόλεψε” μελος της οικογένειας της ιδιαιτέρας …. στην πολιτική προστασία.
Την άλλη με αδυναμία στην φωτογράφιση με “παράγοντες” την “βόλεψαν” στην πολιτική προστασία. Ποιός ή ποιοί άραγε;
Ο νεοφιλελεύθερος γνωστός γυρολόγος κ υβριστής της παράταξης “βολεύτηκε” στο Νοσοκομείο.
Τι να πρωτοθυμηθώ;
Η “αξιοκρατία” σε πρώτο πλάνο !!!
Το βόλεμα στο κέντρο του επιτελικού κράτους !!!
Το δε ηθικό πλεονέκτημα κακοποιημένο κ “βιασμένο” βάναυσα από ανθρώπους που δεν αγωνίζονται για αρχές κ αξίες, αλλά για την πάρτη τους.
Τώρα τρέξε εσύ αγωνιστή κ ιδεολογε της παράταξης για να βολεύονται όλοι αυτοί κ να αλληλοκαρφώνονται στο παρασκήνιο!

Η απάντηση από την Στέλλα Μπίζιου

Από την πλευρά της η Στέλλα Μπίζιου κάνει λόγο για «συκοφαντία, αν όχι γελοιότητα» σημειώνοντας τα εξής:
«Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν διακινηθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αρκετά σχόλια, τα οποία ξεκίνησαν από μια ατυχέστατη ανάρτηση πολιτευτή ν. Λάρισας της ΝΔ, οφείλω να δηλώσω κατηγορηματικά και να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία εμπλοκή σε καμία περίπτωση διαγωνισμού για την πλήρωση θέσης με σύμβαση σε υπηρεσία του δημοσίου που να αφορά συνεργάτη του πολιτικού μου γραφείου.
Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ηθική και πολιτική μου υπόσταση.
Καλό θα είναι όσοι σπεύδουν να αναπαράξουν ανυπόστατα ψεύδη να γνωρίζουν πως χωρίς αποδείξεις και διασταύρωση στοιχείων καταλήγουν στη συκοφαντία αν όχι τη γελοιότητα».


Προ ημερών επίσης είδε το φως της δημοσιότητας καταγγελία ότι αν και δικηγόρος στο επάγγελμα, κόρη του  βουλευτή της ΝΔ επίσης στην Λάρισα  Χρήστου Κέλλα ήταν μια από τους επιτυχόντες σε διαγωνισμό της Πολιτικής Προστασίας για την ιχνηλάτηση ασθενών κορονοϊού.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Πολιτική Προστασία για την πρόσληψη 192 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα 8 μηνών. Σκοπός της εργασίας είναι η ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορονοϊού COVID-19 και των στενών επαφών τους, καθώς και η συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Στη θέση  αυτή στη Λάρισα επελέγη η κα Αγγελική - Άννα (Λιάννα) Κέλλα η οποία είναι κόρη του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Κέλλα και δικηγόρος στο επάγγελμα.

Το "περίεργο" με αυτή την προκήρυξη είναι -όπως λέγεται- ότι είχε και προσωπική συνέντευξη η οποία έδινε 40 μόρια! Μόρια έδιναν και οι ξένες γλώσσες καθώς και τα μεταπτυχιακά. Όπως γράφτηκε, η κ. Κέλλα  πήρε τη μέγιστη μοριοδότηση στη συνέντευξη με αποτέλεσμα να είναι μέσα στη λίστα των επιτυχόντων...

1 σχόλιο

  1. hello!! Very interesting discussion glad that I came across such informative post. Keep up the good work friend. Glad to be part of your net community. camo boots walmart

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση