GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ! ΑΦΗΣΕ το ...αντάρτικο και (γιατί άραγε;) «προσκύνησε» πάλι τον Μητσοτάκη

Στη συμπλήρωση πέντε ετών από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ αναφέρθηκε με μήνυμά του στο twitter ο( τέως πλέον)  υπου...


Στη συμπλήρωση πέντε ετών από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ αναφέρθηκε με μήνυμά του στο twitter ο( τέως πλέον)  υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

«Σαν σήμερα πριν πεντε χρόνια η ΝΔ γύρισε σελίδα με την ανάδειξη του Κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της», τόνισε μέσω twitter, ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του νυν πρωθυπουργού εκείνη την περίοδο.

 Ενδιαφέρον έχει ότι μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα ο κ. Θεοδωρικάκος που ετοιμαζόταν για ...αντάρτικο έκανε (γιατί άραγε;) στροφή 180 μοιρών και επανήλθε ως υμνητής του κ. Μητσοτάκη.

Η εκλογή του, πρόσθεσε στο μήνυμά του, «σηματοδότησε την ανανέωση, την ενότητα , την διεύρυνση και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων για να προχωρήσει η Ελλάδα στον 21ο αιώνα!».
Ο Παρασκηνιακός


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση