GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΟΙΡΑΙΟΣ πρωθυπουργός!» ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Τράγκα σε Μητσοτάκη...

Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου   Νέα επίθεση Τράγκα σε Μητσοτάκη:  Μοιραίος πρωθυπουργός -Φέρνει φτώχεια & 3 εκατ. ανέργους.  Ο Μητσοτάκης ...

Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου 

Νέα επίθεση Τράγκα σε Μητσοτάκη: 
Μοιραίος πρωθυπουργός -Φέρνει φτώχεια & 3 εκατ. ανέργους. 

Ο Μητσοτάκης θα είναι ο μοιραίος πρωθυπουργός ακριβώς στα 200 χρόνια από την Εθνική Ανεξαρτησία, γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας σε ένα καυστικό άρθρο του γεμάτο πυρά κατά του πρωθυπουργού. 

Συγκεκριμένα γράφει ο Γ. Τράγκας στο Crashonline.gr:
Ένα πελώριο τσουνάμι φτώχειας θα κατακλύσει την πατρίδα μας το επόμενο διάστημα. Οι άνεργοι θα περάσουν τα τρία εκατομμύρια και θα οδηγηθούμε σε μια άνευ προηγουμένου χρεοκοπία και σε ένα νέο μνημόνιο. Η ανεπαρκής κυβέρνηση, ασχολούμενη μόνο με τον κορεσμό της πολιτικής και οικονομικής βουλιμίας της, οδήγησε τη χώρα στην οικονομική αδυναμία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά το δεκαετές μνημόνιο. Ήδη τα εξαπτέρυγά της, οι «ιερείς» του Μαξίμου, οι πληρωμένες πένες και τα μικρόφωνα του ΣΚΑΪ ομολογούν ότι αν δεν σταματήσουν τα ακραία μέτρα, και δεν ανοίξει το εμπόριο και γενικά η εθνική οικονομία, η πατρίδα μας θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία, σε στάση πληρωμών, σε νέο μνημόνιο και σε νέα σκληρότερη Κατοχή.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αποδεικνύεται στην πράξη κατώτερος όλων των περιστάσεων. Αποδεικνύεται άνους, πολιτικά ανερμάτιστος και επικίνδυνος για τις ζωές δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων. Είναι συστηματικός και καθ έξιν ψεύτης, γιατί εργαλειοποιεί μια αρρώστια όπως ο κορονοϊός. Θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, σε παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων και σε νέο μνημόνιο. Όλοι οι γερμανόφιλοι, όλα τα «πιόνια» του Βερολίνου αυτής της κυβέρνησης, αρχίζουν να διαχέουν τους φόβους τους, ότι μετά τα επώδυνα lockdown και το ολοκαύτωμα του εμποράκου και της αστικής τάξης, έρχεται χρεοκοπία, πολυετής οικονομική ύφεση και νέο τυραννικό μνημόνιο.
Ο Μητσοτάκης, μιλώντας χθες το βράδυ στον ΑΝΤ1, είπε ότι στόχος του είναι να εξαντλήσει την τετραετία. Δεν είπε ότι σίγουρα θα την εξαντλήσει. Είπε ότι επιδίωξή του είναι να αναλώσει την πολιτική θητεία του και το χρόνο της πρωθυπουργικής κλεψύδρας του. Δεν απέκλεισε ότι μπορεί να πάει σε πρόωρες εκλογές για να πάρει νωπή λαϊκή ετυμηγορία για ένα νέο μνημόνιο ή για μια συμφωνία τύπου Πρεσπών για το Αιγαίο. Όπως και να έχει, ακόμη και το δελτίο ειδήσεων του χυδαίου, φιλοκυβερνητικού ΣΚΑΪ επεσήμανε χθες το βράδυ δια των χειλέων του κυρίου Χιώτη και της κυρίας Λάσκαρη ότι υπάρχουν έντονοι φόβοι μέσα στην κυβέρνηση για νέο μεγαλύτερο οικονομικό ναυάγιο, και για πλήρη εκτροχιασμό της οικονομίας κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση φοβάται νέα καθίζηση του τουρισμού και νέες απώλειες στην περίοδο του θέρους.
Ο δόλιος Μητσοτάκης θέλει να εξαναγκάσει μέσω των ακραίων μέτρων τον Ελληνικό λαό να αποδεχθεί περαιτέρω φτωχοποίησή του, αποδοχή ενός νέου μνημονίου και μεγαλύτερης εξάρτησης από το Βερολίνο. Και τα κέντρα τύπου Σόρος που χρηματοδοτούν την «Αγία οικογένεια» και την κυβέρνηση, ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις σε περίπτωση νεών Πρεσπών. Έντονα λέγεται στα διεθνή παρασκήνια ότι έχει συμφωνηθεί η διχοτόμηση του Αιγαίου. Απλά μορφοποιείται τώρα το πακέτο των υποχωρήσεων, αλλά και ο τρόπος που θα περάσει η εθνική ταπείνωση στον Ελληνικό λαό.
Ο Μητσοτάκης, λόγω του «ολοκαυτώματος» της αγοράς και της «ηφαιστειακής έκρηξης» των ανέργων, θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες κάλπες. Ακόμη και ο τελευταίος φαιδρός ανασχηματισμός έγινε για να πάει ένας ιδιαίτερα σκληρός πολιτικός στη θέση του υπουργού των Εσωτερικών. Δεν είναι συμπτωματικό, ούτε τυχαίο ότι ο σκληρός στα νιάτα του κύριος Βορίδης έγινε ο υπουργός Εσωτερικών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει με θαυμασμό για τη Γερμανία και τη συμβολή της στην εθνική μας οικονομία. Και ο Σκυλακάκης βγήκε να πει στον Πορτοσάλτε ότι έρχονται δύσκολες μέρες για την οικονομία και σκοτεινές για τον Έλληνα πολίτη.
Ο Μητσοτάκης θα είναι ο μοιραίος πρωθυπουργός ακριβώς στα 200 χρόνια από την Εθνική Ανεξαρτησία. Τα κορδώματά του, οι κομπασμοί του, τα ημίτρελα βλέμματα μπροστά στις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές, δεν πρόκειται να μειώσουν τον εκκωφαντικό γδούπο της πολιτικής πτώσης του. Διέλυσε την εθνική οικονομία παριστάνοντας τον «αρχάγγελο» προστάτη της υγείας μας. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι εργαλειοποίησε τις προτάσεις των ανεπαρκών λοιμωξιολόγων. Αψήφησε και αγνόησε τις προειδοποιήσεις όλων των έγκυρων και σοβαρών επιστημόνων ότι η φτώχεια είναι η πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο, και ότι είναι εκείνη που προκαλεί μείωση του προσδόκιμου ζωής. Ο πολιτικά άνους πρόβαλε ως επιχείρημα ότι θα σώσει ζωές, ενώ αφαιρούσε και αφαιρεί πολλαπλάσιες ρίχνοντάς τες στην κόλαση της ένδειας, της πείνας, και της γενικής κατάθλιψης. Είναι μοιραίος και ποινικά υπεύθυνος για την εγκατάλειψη της υπολοίπου νοσηρότητας σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι επίσης υπεύθυνος για την εγκατάλειψη χιλιάδων ανθρώπων που σπρώχτηκαν σε πρόωρο θάνατο, εξαιτίας της αναβολής των γενικών χειρουργείων και της ανακήρυξης των νοσοκομείων ως αποκλειστικών μονάδων covid19. Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ένοχος για την αγορά των εμβολίων των εμβολίων H1N1, μαζί με τον Κοντοζαμάνη και τους επιχορηγούμενους από πολυεθνικές λοιμωξιολόγους που απέτυχαν πλήρως, οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σε μια άνευ προηγουμένου συνολική τραγωδία. Πολιτικοί και επιστήμονες με τη βοήθεια διακεκριμένων, ημιμαθών δημοσιογράφων παρέσυραν έναν πληθυσμό σε μακροχρόνιο και λίαν επώδυνο οικονομικό θάνατο. Η ηλιθιότητα και η ασυνειδησία όλων αυτών είχε ως συνοδοιπόρο την πολιτική δολιότητα της «Αγίας οικογένειας», της οικονομικής ελίτ και των ξένων κέντρων που πλούτισαν και πλουτίζουν από τη φυλάκιση εκατομμυρίων Ελλήνων.
Οι ηλίθιοι των Αθηνών ακόμη συζητούν για το αν θα ανοίξει το λιανεμπόριο. Ο πολιτικά αφελής και ανόητος Άδωνις Γεωργιάδης όπως και άλλοι της κυβέρνησης εξακολουθούν να συσκέπτονται για το αν θα ανοίξουν τα καταστήματα με click away ή με προγραμματισμένες επισκέψεις. Τα μέλη της ελληνικής κοινωνίας βλέπουν τα μαλλιά και τα νύχια τους να μακραίνουν, χωρίς να μπορούν να πάνε σε ένα κομμωτήριο. Πρόκειται πλέον για μια λιμοκτονούσα κοινωνία, η οποία ψυχαγωγείται με Big Brother, Survivor, και η οποία ακούει τα «ευχολόγια» της Σίας Κοσιώνη και των καλοπληρωμένων παραγωγών υπέρ του θείου του άνδρα της και της κυβέρνησης, που καταβάλλει τεράστια ποσά στα κανάλια για να την υμνούν.
Μικρά παιδάκια γλίτωσαν από τον θάνατο στην Κέρκυρα όταν κατέρρευσε οροφή σχολικής αίθουσας. Άλλα μικρά παιδάκια, δικά μας παιδιά, του Ελληνικού λαού, έκαναν μάθημα μέσα στο κρύο, σε αυλή του Ναυπλίου, γιατί μαζί με την δασκάλα ήταν δεκαέξι στον αριθμό και δεν επιτρεπόταν να είναι στην τάξη πάνω από δεκαπέντε.
Η τριτοκοσμική περιοχή, το προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάς επί Κυριακού Μητσοτάκη καθίσταται «αυλή θαυμάτων» με ζητιάνους, ρακένδυτους, καταθλιπτικούς, κουασιμόδους και φτωχοδιάβολους, που ζούνε χωρίς αντίδραση, εξουθενωμένοι από την κρατική «προστασία» της υγείας τους.
Δίπλα μας σε άλλα κράτη, όπως η Γαλλία, λειτουργεί κανονικά το εμπόριο, το λιανεμπόριο, τα πολυκαταστήματα, και ένα μεγάλο κομμάτι της οικονομίας. Αντίθετα, εδώ στην Ελλάδα, ηλίθιοι, δόλιοι και βούλιμοι πολιτικοί, λοιμωξιολόγοι και δημοσιογράφοι, επέλεξαν τη φτώχεια από τον covid19. Δηλαδή επέλεξαν την πιο φονική αιτία θανάτου σε όλο τον πλανήτη. Ο Μητσοτάκης, ο Τσιόδρας, ο Σύψας, ο Γώγος, η άσχετη από πλευράς λοιμώξεων Ματίνα Παγώνη, είναι υπεύθυνοι για τη διάλυση, ισοπέδωση και οικονομική καύση εκατοντάδων χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και για την μαρτυρική ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.
Διέλυσαν την οικονομία του λαού. Έφτασαν τους ανέργους στα τρία εκατομμύρια. Άφησαν επί μήνες αμόρφωτα τα παιδιά του, και εξακολουθούν να τον κοροϊδεύουν με ανεπαρκείς σε αριθμό και αβέβαιης αποτελεσματικότης εμβόλια που καλούνε τους Έλληνες να κάνουν.
Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται άσχετος και η συρραφή των δηλώσεών του τον καθιστούν μονόπρακτο στο «Δελφινάριο» που βγάζει πολύ γέλιο.
Οι λοιμωξιολόγοι πρέπει να κληθούν όλοι σε απολογία με βασική κατηγορία ότι είναι άσχετοι, ημιμαθείς. Ότι άλλα έλεγαν χθες και άλλα σήμερα. Ότι παραπλάνησαν και παραπλανούν τον πληθυσμό με αντιφατικές, συγκεχυμένες και ανακριβείς πληροφορίες. Και ότι απέκρυψαν, όπως οι ίδιοι ομολογούν, την παράκαμψη των οδηγιών ή την αλλαγή τους από το Μαξίμου.
Θα πρέπει ο κύριος Μαγιορκίνης να καταθέσει γιατί ήθελε και εισηγήθηκε να γίνουν οι πολιτικές εκδηλώσεις στην επέτειο του Πολυτεχνείου, και σε αντιπαράσταση ο «ιατρός» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να μας πει γιατί τις απαγόρευσε. Θα πρέπει ο επιχορηγούμενος από πολυεθνικές Σωτήρης Τσιόδρας να δώσει εξηγήσεις γιατί απαγόρευσε την παρουσία των δημοσιογράφων στην καθημερινή ενημέρωση στο πρώτο lockdown. Επίσης πρέπει να μας εξηγήσει πληρέστερα γιατί χρεώνει στον κορονοϊό όλους εκείνους τους θανάτους που προέρχονται από καρκίνο, καρδιαγγειακά, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και πολυοργανική ανεπάρκεια.
Θα πρέπει ο κύριος Σύψας να μας εξηγήσει πώς θα ζήσει ο πληθυσμός, ενώ αυτός βγάζει τσουβάλια από λεφτά από τα lockdown. Θα πρέπει ο κύριος Γώγος να μας πει πώς μπορεί να «ξεπαγώσει» ο ανθρώπινος χρόνος και να γλιτώσουν οι άνθρωποι από άλλες ασθένειες που προκαλεί η στεναχώρια, η πείνα, η στέρηση και η πολύχρονη «φυλάκιση». Πρέπει ναμας πει ο Γώγος, η Ματίνα Παγώνη και οι άλλοι, αν μπορεί να υπάρξει ανθρώπινη ζωή χωρίς ελευθερία, εργασία, ελεύθερη ομιλία και κοινωνική συναναστροφή.
Ο Μητσοτάκης και οι κύριοι αυτοί θέλουν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε σύγχρονους ανθρώπους των σπηλαίων. Απομονωμένους, χωρίς να μπορούν να μιλήσουν, χωρίς να μπορούν να ψωνίσουν, χωρίς πρόσωπα, τηρώντας μεγάλες αποστάσεις, έχοντας συνεχή εκνευρισμό, και βάζοντας στον οργανισμό τους όλες τις αρρώστιες που φέρνει το στρες και η καταπίεση.
«Εγώ αποφάσισα να κλείσω την οικονομία» – Υγεία χωρίς ελευθερία, με φυλάκιση και καταπίεση δεν υπάρχει!
Μόνο τα ζώα εκτροφής έχουν ως κύριο αγαθό την υγεία και όχι την ελευθερία. Οι άνθρωποι έχουν ως πρώτο αγαθό την ελευθερία και μετά την υγεία. Υγεία χωρίς ελευθερία, με φυλάκιση και καταπίεση δεν υπάρχει. Υγεία χωρίς εργασία, με απομόνωση, έλλειψη παιδείας και πολιτισμού δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει στον εγκέφαλο της σημερινής πολιτικής ηγεσίας είναι άρρωστο, και εμπεριέχει πολιτική δολιότητα, δωσιλογισμό και απανθρωπιά!
Στην Ελλάδα, η μισή ακροδεξιά βρίσκεται στη φυλακή και η άλλη μισή στην κυβέρνηση. Για την ακρίβεια οι φίλοι του νεοναζισμού έχουν καταδικαστεί, και οι λάτρεις του αγκυλωτού σταυρού, οι κλώνοι του Διπλού Πέλεκυ, είναι στα υπουργεία επί εποχής Μητσοτάκη.
Ο φίλος και ο κολλητός του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1: «Έκανα κάτι πιο σκληρό από ότι μου είπε η επιτροπή», και πρόσθεσε: «Εγώ αποφάσισα να κλείσω την οικονομία». Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε πως η απόφαση για παράταση του lockdown ήταν δική του απόφαση και πως δεν υπάρχει τέτοια σύσταση από την επιτροπή λοιμωξιολόγων. Δηλαδή πήρε μόνος του μια απόφαση η οποία «βυθίζει» ακόμη περισσότερο την ελληνική οικονομία στην ύφεση.

3 σχόλια

  1. Κάποτε πίνατε νερό στο ονομα του Τράγκα,α το ξεχάσατε ,οταν βαρούσε το Πασοκ και υμνούσε τη Νουδου.Τώρα που κράζει τον Κούλη δεν σας αρέσει σας τσουζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε πίνατε νερό στο ονομα του Τράγκα,α το ξεχάσατε ,οταν βαρούσε το Πασοκ και υμνούσε τη Νουδου.Τώρα που κράζει τον Κούλη δεν σας αρέσει σας τσουζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μοναδική και αδιαπραγμάτευτη αλήθεια, λίγο πριν τρελαθούμε, είναι, πως πρέπει να ανασυσταθεί το μαντείο των Δελφών, ή να ξαναζωντανέψει ο μάνττης Κάλχας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση