GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΚΑΘΑΡΣΗ!» ΕΠΙΣΤΟΛΗ των Ελλήνων Ολυμπιονικών στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας...

Την επιστολή των Ελλήνων Ολυμπιονικών προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, Κουάν Χαι Λι, έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ ...


Την επιστολή των Ελλήνων Ολυμπιονικών προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, Κουάν Χαι Λι, έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Πέμπτης η Σοφία Μπεκατώρου.

Μέσω της επιστολής ενημερώνουν την World Sailing για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη, την αντίδραση της ομοσπονδίας και ζητούν να οριστεί προσωρινό διοικητικό όργανο που θα οδηγήσει σε εκλογές την ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου.

Την επιστολή υπογράφουν -μεταξύ άλλων- η Σοφία Μπεκατώρου, η Αμαλία Τσουλφά, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Βύρων Κοκκαλάνης, η Βιργινία Κραβαριώτη, η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Γιάννης Μιτάκης.

Διαβάστε την επιστολή



Σημειώνεται ότι ο CEO της World Sailing Ντέβιντ Γκράχαμ επικοινώνησε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να τον ενημερώσει και να ενημερωθεί.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας συζήτησε με τον υφυπουργό Αθλητισμού όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και αφορούν φαινόμενα σεξουαλικής, αλλά και κάθε άλλου είδους βίας, καθώς και κατάχρησης εξουσίας. Ο κ. Γκράχαμ είχε ενημερωθεί αναλυτικά από την επιστολή που έστειλαν στην World Sailing Έλληνες ολυμπιονίκες και πρωταθλητές.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του κ. Γκράχαμ με τον κ. Αυγενάκη, ο CEO ανέφερε στον Υφυπουργό το περιεχόμενο της επιστολής των αθλητών και εξέφρασε την ανησυχία και την απογοήτευσή του για τα καταγγελλόμενα. Έκανε λόγο για την ανάγκη στενής συνεργασίας με την Κυβέρνηση και την αθλητική κοινότητα της χώρας μας, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση στην ελληνική ιστιοπλοΐα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γκράχαμ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για να εξετάσει τα καταστατικά περιθώριά τους για άμεσες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση