GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ! «ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για τον αναπ. διοικητή του Θριασίου που διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ μετά τον εμβολιασμό του...»

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.  Παρά τη δημοσιότητα που δόθηκε και την πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών που  πρώτο κατέγραψε το Press-gr    γι...

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη. 

Παρά τη δημοσιότητα που δόθηκε και την πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών που πρώτο κατέγραψε το Press-gr  για τη διασωλήνωση στο Θριάσιο Νοσοκομείο του αναπληρωτή διοικητή, μετά τον εμβολιασμό  του, δεν έχει δοθεί ακόμη καμία επίσημη και υπεύθυνη ανακοίνωση. 

Έτσι ο,τι γίνεται γνωστό, είναι ανεπίσημο αλλά ταυτόχρονα μεγαλώνουν τα ερωτήματα καθώς και οι ανησυχίες. Αυτό είναι εντονότερο μεταξύ των γιατρών και των εργαζομένων του Θριασίου. 

Αυτό που δόθηκε ως πληροφορία στα κανάλια ήταν ότι ο αν. διοικητής πάσχει από υποκείμενα καρδιολογικά νοσήματα. Άλλες πληροφορίες από αξιόπιστες ιατρικές πηγές αναφέρουν όμως ότι αυτό δεν ισχύει και το μόνο που αντιμετώπιζε ήταν ρευματοειδή αρθρίτιδα που είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Ό,τι κι αν ισχύει, πρέπει να εξηγηθεί πώς ελήφθη η απόφαση να εμβολιαστεί αφού και στην μια και στην άλλη περίπτωση (είτε είχε καρδιολογικά προβλήματα είτε το αυτοάνοσο) υπήρχε ζήτημα. Ή όχι;

Προς το παρόν επιλέγεται η υποβάθμιση του θέματος. Στο μεταξύ το Θριάσιο όμως βράζει για τον αναπληρωτή διοικητή του που παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ. 

Σύγχυση επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί και για το ποιος είναι τελικά ο αναπληρωτής διοικητής που μπήκε στην εντατική. Πρόκειται για τον 55χρονο Χρήστο Πιλάλη ο οποίος είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή από την προηγούμενη κυβέρνηση και καθώς δεν έχει λήξει η θητεία του διατηρήθηκε και μετά τις εκλογές. 

Από τις απαντήσεις που πρέπει να δοθούν θα ξεκαθαριστεί και εάν συνδέεται και με ποιο τρόπο -ή όχι- ο εμβολιασμός του με το πρόβλημα που προέκυψε. Αντίθετα, εάν συνεχιστεί η σιωπή και η αποφυγή διευκρινήσεων, θα φουντώσουν κι άλλο οι αμφισβητήσεις και τα σενάρια ενώ οι υγειονομικοί θα γίνουν πιο δύσπιστοι απέναντι στον εμβολιασμό. Ας μην στρουθοκαμηλίζουν λοιπόν οι αρμόδιοι. Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση