GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρόταση του ΙΝΚΑ για την επιδότηση των ενοικιαστών...

Από το   ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Αναδιανομή το 40% ή το 80% με 50% ψάξε δεν θα το βρεις !!!  Αυτονόητο είναι, ότι, είναι παράλογη η αποκοπή και η συναί...


Από το  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 

Αναδιανομή το 40% ή το 80% με 50% ψάξε δεν θα το βρεις !!! 
Αυτονόητο είναι, ότι, είναι παράλογη η αποκοπή και η συναίνεση αποκοπής εισοδήματος από μισθώματα, και σε ιδιοκτήτες που δεν είναι πλούσιοι από όσους δηλαδή ζουν από αυτά.

Όμως, ούτε η ΠΟΜΙΔΑ ούτε ο Υπουργός κος Σταϊκουρας, έχουν λάβει μέριμνα για αυτού του τύπου μορφή σκούπας εναντίον όλων των ιδιοκτητών, ούτε είδαμε σχετική ανάρτηση του καλοσυνάτου κου Παραδιά προστασίας των μελών και μη μελών του. Δίνει την υποστήριξή του απεριορίστως οριζόντια.

Έχει ιδρυθεί τράπεζα σύντομης διαδικασίας μικροδανείων.

Η πρόταση του ΙΝΚΑ είναι να αποφασιστεί με ΚΥΑ και να υποστηριχτεί σθεναρά, η χορήγηση αντίστοιχων με τα προσκομιζόμενα μισθωτήρια δανείων προς τους ενοικιαστές, με τρέιλερ χρονικής αποπληρωμής, αντί της στέρησης του εισοδήματος και μακρόχρονης δαιδαλώδους απασχόλησης της φορολογικής αρχής, των ενοικιαστών και των ιδιοκτητών με :

1. Η αποκάλυψη αδήλωτων μισθώσεων επιτυγχάνεται, αν ήταν αυτός ο στόχος του υπουργού κου Σταϊκούρα και της υποστήριξής του από τον κο Παραδιά και την ΠΟΜΙΔΑ,

2. Δεν στερείται ρευστού η αγορά και τα Ιδρύματα που συντηρούνται από τα ενοίκια των εξ Ευεργετών Δωρητικών ακινήτων τους και το εισόδημά εξ ενοικίων για όσους ζουν από αυτά,

3. Αποφορτίζεται η φορολογική διοίκηση και εκλείπουν οι διενέξεις που εμφιλοχώρησαν με τα ισχύοντα.

Ο ευγενικός κοινωνικός φορέας, το Σωματείο υποστήριξης Ιδιοκτητών Ακινήτων η ΠΟΜΙΔΑ μέσω του προέδρου της κου Παραδιά, επανειλημμένα έχει υποστηρίξει την απόφαση του καλοσυνάτου υπουργού κου Σταϊκούα με την ΚΥΑ άμεσης εφαρμογής, ως απαίτηση και απόφαση της κυβέρνησης, να συμμετέχουν στο κοινωνικό οικονομικό βάρος υποστήριξης με έμπηξη δικαιώματος των επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών ενοικιαστών, να μην καταβάλλουν στους ιδιοκτήτες των ακινήτων το 40% και νεώτερα το 80% του μισθώματος, με δρομολόγηση να αποδοθεί ποσοστό της απώλειας στους ιδιοκτήτες, μέσω της φορολογικής αρχής στην επόμενη φορολογική χρήση και όχι άμεσα, αντί μάλιστα η ΠΟΜΙΔΑ και ο κος Παραδιάς να προτείνει την απ΄ ευθείας καταβολή του 40% και του 80% στον μισθωτή, χωρίς δηλαδή την μεσολάβηση του πολύπλοκου αυτού συστήματος αναδιανομής πλούτου σε μη κουμμουνιστική περίοδο της χώρας.

Η περίπτωση να υποβοηθείται με την υποστήριξη της κυβερνητικής απόφασης από την ΠΟΜΙΔΑ και τον μη κουμουνιστή κο Παραδιά, η φορολογική εμφάνιση μη δηλωθέντων μισθώσεων με το τυράκι προς τους μισθωτές, είναι λογική και ηθική προσπάθεια υποστήριξης του κυβερνητικού έργου, έστω και από μία μη κυβερνητική οργάνωση έξω από τους σκοπούς του καταστατικού της και περισσότερο, υποστήριξη αυτής της τέτοιας αναδιανεμητικής κυβερνητικής, με την αναβολή των αντίστοιχων Εθνικών δαπανών covid19, αφού αυτή η αποζημίωση, θα αποδοθεί στους ιδιοκτήτες στην επόμενη φορολογική χρήση.

Αν γίνει δεκτό, ότι έτσι έχουν τα πράγματα, ότι όντως υπάρχει ανάγκη οικονομικής υποστήριξης των Εθνικών δαπανών covid19, της μεταφοράς δηλαδή της μερικής απόδοσης των ποσών αποκοπής του εισοδήματος των ιδιοκτητών, επί αυτών των 40% και 80%, στην επόμενη φορολογική χρήση, τότε θα πρέπει να είχε και πρέπει να υπάρξει στην νομοθέτηση αυτή και το δικαίωμα των ιδιοκτητών, να μην πληρώσουν μέχρι την απόδοση των στερηθέντων, τα αντίστοιχα ποσά όπου τα οφείλουν, να ψωνίζουν δηλαδή βερεσέ μέχρι του χρόνου, να μην πληρώνουν ρεύμα κλπ μηνιαία έξοδά τους μέχρι του χρόνου και τότε να τα πληρώσουν περικομμένα, όσοι βέβαια δεν είναι αρκετά πλούσιοι, πράγμα που θα προκύπτει από την φορολογική τους δήλωση και τον αριθμό ακινήτων που μισθώνουν και από το αρχείο της ΠΟΜΙΔΑ που διατηρεί ο κος Παραδιάς. Στοιχεία δηλαδή πλούτου που γνωρίζουν και οι δύο εκ προϊμοίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση