GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο φως για τον (αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας) Αρ. Αδαμόπουλο...

Το πρόσωπο της ειδησεογραφίας της ημέρας Αριστείδη Αδαμόπουλο μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξου...

Το πρόσωπο της ειδησεογραφίας της ημέρας Αριστείδη Αδαμόπουλο μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση - όπως υποστηρίζει - σε βάρος της από τον αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, βαραίνει και η καταγγελία του Νίκου Κακλαμανάκη, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, προσέφυγε στην ΕΦΙΠ (Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος).

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε δεχθεί τον Μάιο φραστική επίθεση από τον Τέλη Αδαμόπουλο σε συνάντηση της Ολυμπιακής ομάδας (είχε ως θέμα την Ολυμπιακή προετοιμασία). Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Κακλαμανάκης, ο κ. Αδαμόπουλος απαίτησε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, ο οποίος συντόνιζε τη συζήτηση, να του αφαιρέσει το λόγο γιατί βρίσκεται σε αντιδικία με την Ομοσπονδία».

Στην καταγγελία κατά του αντιπροέδρου του ΕΙΟ, Αριστείδη Αδαμόπουλου προχώρησε ο Νίκος Κακλαμανάκης όταν ο Αδαμόπουλος του επιτέθηκε φραστικά και δεν του επέτρεψε να μιλήσει στη διάρκεια συνάντησης για την προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας ιστιοπλοΐας.

Ο Ν. Κακλαμανάκης προσέφυγε στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος κατά του Αδαμόπουλου και ζήτησε την τιμωρία του. Επίσης, το περιστατικό φέρονται να επιβεβαιώνουν αρκετοί από τους παρόντες στη συνάντηση.

Ο Ν. Κακλαμανάκης έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, ενώ προπονεί τον ιστιοπλόο Βύρωνα Κοκκαλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση