GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ! Η Μελάνια Τραμπ εξαφανισμένη εδώ και ημέρες...

Ο Ντόναλντ Τραμπ σύντομα θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, ωστόσο μυστήριο υπάρχει γύρω από τη μοίρα της συζύγου του, Μελάνια, ...



Ο Ντόναλντ Τραμπ σύντομα θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, ωστόσο μυστήριο υπάρχει γύρω από τη μοίρα της συζύγου του, Μελάνια, η οποία από την 1η Ιανουαρίου είναι... άφαντη!

Και αν η πρώτη (πρώην σε λίγες ημέρες) κυρία των ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ της υπέρμετρης δημοσιότητας, τότε μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο η σιωπή της είναι τουλάχιστον μυστηριώδης.

Τελευταίο μήνυμα της Μελάνια μέσω twitter ήταν 1η Ιανουαρίου και η επίθεση στο Καπιτώλιο έγινε στις 6 του μήνα. Η Μελάνια ωστόσο δεν πήρε θέση ποτέ για όσα συνέβησαν, κάτι που δεν συνηθίζει.

Οι εικασίες για το τι συμβαίνει είναι πολλές. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί αναφέρουν πως βρίσκεται σε κάποιο καταφύγιο κρυμμένη για ασφάλεια ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως θέλει να απεμπλακεί πλήρως από τον Τραμπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση