GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΒΑΛΤΕ και ...μονά ζυγά στην κυκλοφορία των ανθρώπων για να τελειώνουμε!»

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος   Κυριάκο μου, ανοίγεις την αγορά, καλά κάνεις. Μετά από 2 μήνες κλειστά καταστήματα, ο κόσμος φυσιολογικό ...


Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος 

Κυριάκο μου, ανοίγεις την αγορά, καλά κάνεις. Μετά από 2 μήνες κλειστά καταστήματα, ο κόσμος φυσιολογικό είναι να πάει να ψωνίσει. 
Τι πας και βάζεις τους υπαλλήλους σου στα ΜΜΕ να φωτογραφίζουν τον κόσμο και να τον ανεβάζουν βάζοντας απαξιωτικές λεζάντες για ανεύθυνους κλπ; Την άνοιξες ή δεν την άνοιξες την αγορά; Να μας έβαζες μονά ζυγά ή να κυκλοφορούσαμε αλφαβητικά βάσει επιθέτου. Από τη στιγμή που την άνοιξες την αγορά (και καλά έκανες) ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο κόσμος θα πάει να ψωνίσει και να κάνει και τη βόλτα του.
Τα καταστήματα λιανικής ΔΕΝ είναι υπεύθυνα για διάδοση ιού, όπως και η βόλτα σε ανοιχτούς χώρους ΔΕΝ είναι υπεύθυνη για τη διάδοση του ιού. Υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση που έχει ελεεινό σύστημα υγείας, που παστώνει κόσμο στα μέσα μεταφοράς, που εγκλωβίζει κόσμο μαζί με ηλικιωμένους σε κλειστούς χώρους, που απαγορεύει κυκλοφορία σε ανοιχτούς χώρους ενώ θα έπρεπε να την ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ, που κλείνει τα ελεγχόμενα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφήνει τους ανθρώπους να κάνουν πάρτι σε ανεξέλεγκτα ιδιωτικά μέρη αγκαλιά με τη γιαγιούλα και τον πνευμονοπαθή, που κλέβει χρήματα από τα παιδιά και τα εγγόνια μας για να διορίζει, να καταναλώνει και να μας πουλά προστασία.
Το πιο λογικό για μια κυβέρνηση που θα ήθελε να "αποφύγει συνωστισμούς" θα ήταν να ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ωράρια και να ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ την κινητικότητα σε ανοιχτούς και ελεγχόμενους χώρους, όμως κάνει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Όταν ο Μητσοτάκης κλείνει 2 μήνες τα μαγαζιά, τότε ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ συνωστισμό και αυξάνει τη διασπορά του ιού. Άλλωστε αυτό ομολόγησε και η επιτροπή ειδικών για τα σχολεία: ότι τελικώς αυξήθηκε η διασπορά στους ηλικιωμένους λόγω του εγκλεισμού πολλών ανθρώπων διαφόρων ηλικιών σε μικρούς αστικούς χώρους.
Παρακαλώ θερμά, μην αναπαράγετε την καραμέλα περί ανεύθυνων πολιτών και τα υπόλοιπα χαριτωμένα. Αυτή η καραμέλα εξυπηρετεί την κυβέρνηση για να διώξει τις ευθύνες από πάνω της. Η ανευθυνότητα των πολιτών δεν φαίνεται ούτε στη βόλτα που κάνουν έξω, ούτε στα μαγαζιά που μπαίνουν να ψωνίσουν. Αυτά είναι από τα ελάχιστα ΣΩΣΤΑ πράγματα που κάνουν. Η ανευθυνότητα των πολιτών φαίνεται από αυτό που ψηφίζουν τόσες δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση