GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ! ΕΜΕΤΙΚΗ ανάρτηση από τον Τάσο Μπουντούρη για την Σοφία Μπεκατώρου...

Αποστροφή προκάλεσε η ανάρτηση του παλαίμαχου Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Τάσου Μπουντούρη, ο οποίος δικαιολογεί ευθέως τη βία ενάντια στις ...



Αποστροφή προκάλεσε η ανάρτηση του παλαίμαχου Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Τάσου Μπουντούρη, ο οποίος δικαιολογεί ευθέως τη βία ενάντια στις γυναίκες.

«Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχη και αν κάπου υπερβαίνουμε, υπάρχει εισαγγελέας», γράφει. «Πού και πού, θα πληρώσουμε την ποινή μας»! Και το …καλύτερο: «Εμείς θα φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες, αρκεί να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες».

Μάλιστα ο Μπουντούρης έκανε την εμετική παρέμβασή του στην ιστοσελίδα της πολίστριας Βούλας Κοζομπόλη, κάτω που ανάρτηση με σύνθημα: «Πες όχι στη βία κατά των γυναικών».

Η Κοζομπόλη είναι από το 2014 πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, όπου φυσικά ανήκει και ο Μπουντούρης, κάτοχος μεταλλίου από τους αγώνες του 1980 στη Μόσχα, καθώς και η Σοφία Μπεκατώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση