GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ! Νέα φωτογραφία - ντοκουμέντο στο φως για το θάνατο του Βαλυράκη...

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Σήφης Βαληράκης. Μια φωτογραφία ...


Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Σήφης Βαληράκης.

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει την παρουσία κι άλλου σκάφους στο σημείο που έχασε τη ζωή του, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κατατέθηκε πριν λίγη ώρα, από μια κάτοικο της περιοχής στους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου της Ερέτριας.

Μετά το βίντεο που τράβηξε μια γυναίκα από την ώρα του περιστατικού, αλλά και την κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα, άλλη μια γυναίκα προσήλθε σήμερα το πρωί στις λιμενικές αρχές της Ερέτριας και έδωσε μια φωτογραφία.

Τι δείχνει αυτή; Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη γυναίκα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής είχε βγει για να κάνει μια βόλτα στην περιοχή της Ερέτριας. Θέλοντας να καταγράψει την ομορφιά του τοπίου, γύρισε το φακό του κινητού της τηλεφώνου και απαθανάτισε τους χρωματισμούς της θάλασσας. Χωρίς να δώσει περαιτέρω σημασία αποθήκευσε την φωτογραφία στην συσκευή της.

Παρακολουθώντας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις εξελίξεις που έχει πάρει η υπόθεση, ανέτρεξε και πάλι στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Εκεί διαπίστωσε όταν την μεγένθυνε ότι είχε καταγράψει το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη και κοντά σε αυτό να βρίσκεται και άλλο σκάφος.

Έτσι, σήμερα το πρωί πήγε στο λιμεναρχείο προκειμένου να δώσει την εικόνα που θα συμβάλει στις έρευνες των διωκτικών αρχών που προσπαθούν να ρίξουν άπλετο φως σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης.



Την ίδια ώρα ο αυτόπτης μάρτυρας που έχει αναφέρει ότι ένα λευκό αλιευτικό έκανε κύκλους γύρω από το φουσκωτό του πρώην υπουργού κι άκουσε έντονη λογομαχία μεταξύ του Σήφη Βαλυράκη και του καπετάνιου του άλλου σκάφους, προσήλθε για να δώσει και τρίτη κατάθεση.

Παράλληλα περισσότεροι από δέκα ψαράδες πέρασαν από το λιμεναρχείο της Ερέτριας και εξετάστηκαν από τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί που βρίσκονταν κατά τη επίμαχη χρονική στιγμή της περασμένης Κυριάκης.

Ο αριθμός των σκαφών που θα εξεταστούν τελικά από το λιμενικό σώμα ανέρχονται πλέον σε περισσότερα από 30. Κι αυτό γιατί οι αξιωματικοί που προΐστανται των ερευνών δεν αποκλείουν το σκάφος που εξετάζεται να βρέθηκε το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου να μην είχε φύγει από το λιμάνι της Ερέτριας. Έτσι εξετάζονται και ψαράδες από το Αλιβέρι και τον Ωρωπό. Τέλος αναμένεται να ελεγχθούν και τα κινητά τηλέφωνα αρκετών ψαράδων προκειμένου να διαπιστωθεί που βρίσκονταν κι αν μίλησαν με κάποιους την ώρα του μοιραίου περιστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση