GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΚΡΟΣ βρέθηκε ο Σήφης Βαλυράκης...

Τραγικό τέλος για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε τελικά νεκρός στο Πεζονήσι Ερέτριας. Το Λιμενικό Σώμα είχε ξεκ...

Τραγικό τέλος για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε τελικά νεκρός στο Πεζονήσι Ερέτριας. Το Λιμενικό Σώμα είχε ξεκινήσει έρευνες μετά την πληροφορία ότι ο 77χρονος αγνοείτο με το φουσκωτό του σκάφος στα νερά του Ευβοϊκού Κόλπου.

Ο 77χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκε στα ανοιχτά με το φουσκωτό του σκάφος το μεσημέρι της Κυριακής. Άργησε να επιστρέψει και η σύζυγός του ειδοποίησε τις αρχές. Οι έρευνες του Λιμενικού ξεκίνησαν το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φουσκωτό εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού, χωρίς ωστόσο τον 77χρονο επιβαίνοντα. Ο πρώην υπουργός έχει εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια όπου και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο.

Στην περιοχή έσπευσε για να επιχειρήσει Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών και απογειώθηκε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ποιος είναι ο Σήφης Βαλυράκης
Γεννήθηκε το 1943 στα Χανιά. Ο πατέρας του, Γιάννης Βαλυράκης, ήταν αξιωματικός του Στρατού Ξηράς και βουλευτής της Ένωσης Κέντρου. Σπούδασε ηλεκτρονικός μηχανικός στη Γερμανία και τη Σουηδία, με ειδίκευση στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς. Μιλά αγγλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Κορυφαίο στέλεχος της αντι-χουντικής αντίστασης και του ένοπλου κλάδου του ΠΑΚ,  ο Βαλυράκης ήταν καταζητούμενος από το καθεστώς της 21ης Απριλίου επί τρία χρόνια για βομβιστικές επιθέσεις και συνελήφθη τελικά το 1971, όπου βασανίστηκε και φυλακίστηκε στο ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση