GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ...ΕΛΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΗ! Φωτογραφία–πρόκληση της Ιωάννας Τούνη από το Ντουμπάι

Άλλοι φεύγουν και άλλοι έρχονται από το Ντουμπάι. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε την περίοδο των εορτών για την απόδραση της κοσμικής Αθήνας σ...



Άλλοι φεύγουν και άλλοι έρχονται από το Ντουμπάι. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε την περίοδο των εορτών για την απόδραση της κοσμικής Αθήνας στον εξωτικό προορισμό εν μέσω lockdown, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να επισκεφθεί την συγκεκριμένη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, συνδυάζοντας όπως αναφέρει η ίδια "δουλειά και διασκέδαση".

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τους followers της για τις ευχές που της έστειλαν, καθώς χθες είχε την ονομαστική της γιορτή.

"Σήμερα γιορτάζω λοιπόν (εγώ και η μισή Ελλάδα😅) και οι ευχές σας είναι άααααπειρες και υπέροχες! Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς... ειλικρινά ❤️🙏🏽 Νιώθω τόσο ευλογημένη, που παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μπορώ και ταξιδεύω σε έναν τόσο όμορφο προορισμό, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Ελπίζω τα στόρυ και οι φωτογραφίες που θα σας δείξω, να σας μεταφέρουν όμορφα vibes και να σας ταξιδέψουν! P.S: Το "φόρεμα" είναι σατέν ύφασμα από στοκ της @bubblegun_world που κουβάλησα μαζί μου" έγραψε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση