GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» με απαίτηση του Ερντογάν! ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ηγεσία της Λιβύης, με επικεφαλής τον Σάρατζ, εσπευσμένα στην Άγκυρα...

Ο επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Fayez Al-Sarraj, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Εθιμοτυπίας, Faisal Obeid, μετέβη μ...

Ο επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Fayez Al-Sarraj, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Εθιμοτυπίας, Faisal Obeid, μετέβη με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Ιταλία, αναφέρει η ιστοσελίδα Agenzia Nova. 

Στο τέλος της επίσκεψης στη Ρώμη, ο Al -Sarraj θα αναχωρήσει για την Τουρκία για να συναντήσει Τούρκους αξιωματούχους, αφού οι ηγέτες του στρατού και της ασφάλειας της κυβέρνησής του έχουν ήδη ταξιδέψει στην Άγκυρα, με επικεφαλής τους Υπουργούς Εσωτερικών και Άμυνας, Fathi Bashaga και Salah Al-Din Al-Namroush. Αναμενόταν να φτάσει χθες  Παρασκευή στην Τουρκία.

Ο επικεφαλής του Κρατικού Ανώτατου Συμβουλίου της Λιβύης, Khaled Al-Mishri, αναχώρησε για την Τουρκία, συνοδευόμενος από 16 υπεύθυνους ασφαλείας και στρατιωτικούς, μεταξύ των οποίων οι Muhammad Al-Hussan, Ayoub Porras και Bashir Khalaf Allah. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επισκέψεις γίνονται μετά από απαίτηση του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Η πτήση του Al-Mishri αναχώρησε μισή ώρα μετά την απογείωση ενός αεροσκάφους της African Airlines που μετέφερε τον Υπουργό Άμυνας Salah al-Din al-Nimroush στην Τουρκία σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Η πηγή διευκρίνισε ότι ένα άλλο αεροπλάνο έφυγε από το αεροδρόμιο της Τρίπολης, αργά χθες το βράδυ, με προορισμό την Τουρκία, με τον Υπουργό Εσωτερικών Fathi Bashagha και τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, Imed Trabelsi.

Μια διευρυμένη συνάντηση ασφαλείας είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, καθώς έφτασαν επίσης 16 ηγέτες πολιτοφυλακών από την Τρίπολη.

Στην Τουρκία βρίσκονται οι: Bashir Khalaf Allah Muhammad, Muhammad Suleiman, Abdul-Rahman Bashir Hamida, Imad Abdel Qader; Muhammad al-Mahdi Abu al-Qasim, Muhammad Ali Mukhtar Al-Darrat, Muhammad Imran Al-Hamali, Muhammad Al-Baroni, Abd al-Azim Muhammad; Muhammad Imran Muhammad γνωστός ως “το άλογο”; Mustafa Ali Mustafa, Ramzi Al-Mahdi Mawloud Hussein, Salem Suleiman Ali Al-Muhaishi; Ayoub Porras, Muhammad Suleiman Muhammad Suleiman e Khaled

ΠΗΓΗ: ιστοσελίδα Agenzia Nova – Libia: dopo la visita a Roma, Sarraj è atteso in Turchia

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση