GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ευρωβουλευτής τάχθηκε κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού...

Ελληνογαλλική- ελληνική κόντρα έγινε στην ευρωβουλή για το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά τη διάρκεια συζήτησης για τα εμβόλια και τις καθυσ...

Ελληνογαλλική- ελληνική κόντρα έγινε στην ευρωβουλή για το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά τη διάρκεια συζήτησης για τα εμβόλια και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται παρουσία της επιτρόπου Υγείας Ντ. Κυριακίδου.

Η ελληνικής καταγωγής, Γαλλίδα ευρωβουλευτής με το κόμμα του Μακρόν, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου απέρριψε την ιδέα για πιστοποιητικό εμβολιασμού υποστηρίζοντας ότι δημιουργεί «αδικίες και διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και μη» ενώ είπε πως «θα εντείνει την παγκόσμια ανισότητα μεταξύ πλουσίων και φτωχών χωρών».

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη απάντησε λέγοντας ότι «Δεν είναι διάκριση , δεν είναι υποχρεωτικό, ούτε προϋπόθεση για να ταξιδέψει κανείς» αν και αναγνώρισε πως (μόνο) όποιος το έχει θα μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα...

Η διεθνώς διακεκριμένη Χρυσούλα Νικ. Ζαχαροπούλου, Χειρουργός-Γυναικολόγος, ειδικευμένη στην αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης, εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής της Γαλλικής Δημοκρατίας, στις ευρωεκλογές του 2019, με το κόμμα του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, «La Republique en Marche».

Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιάτο.
Με σπουδές στην Ιταλία, έχει αφοσιωθεί και έχει διακριθεί πάνω στο κομμάτι της ενδομητρίωσης.Το 2017 επισκέφθηκε την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου μίλησε σε εκδήλωση με θέμα: «Ηνωμένα Έθνη και ενδομητρίωση. Τα δικαιώματα των γυναικών είναι ανθρώπινα δικαιώματα».
Έχει ιδρύσει την Ένωση «Info Endometriosis» για την ενημέρωση και αντιμετώπιση της νόσου που επηρεάζει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.
Έχει τιμηθεί από τον τέως Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, με το παράσημο του «Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας» για την προσφορά της στην ενημέρωση της Κοινωνίας των Κρατών και των Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε θέματα που άπτονται της Ιατρικής Επιστήμης και κυρίως της Ενδομητρίωσης.


1 σχόλιο

  1. Που πας καυμενη Σπυρακη να κουνελιασεις για τον Κουλη;Αφου κοντευεις να γινεις Βουλτεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση