GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η πιο πιθανή ημερομηνία να ανοίξουν τα γυμνάσια και τα λύκεια...

Η επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα της κυβέρνησης και όπως όλα δείχνουν το κο...


Η επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα της κυβέρνησης και όπως όλα δείχνουν το κουδούνι θα χτυπήσει την 1η Φεβρουαρίου.

Ωστόσο εκπαιδευτικοί και επιδημιολόγοι σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star εμφανίζονται προβληματισμένοι για το αν τα παιδιά θα τηρήσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε σήμερα στη Βουλή πως αυτό είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης, ωστόσο, οι επιστήμονες δεν έχουν δώσει ακόμα το «πράσινο φως» και θα εξετάσουν τα δεδομένα την Παρασκευή.

«Υπάρχει μια διστακτικότητα διότι φοβούμαστε ότι δημιουργείται η πεποίθηση ότι ξεπεράσαμε το πρόβλημα. Καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί και να πάμε αργά, παρά να κάνουμε βήματα τα οποία θα χρειαστεί μετά να το αναστρέψουμε», ανέφερε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ερωτηματικό παραμένει η λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, καθώς προϋποθέτει να επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Για να αρθεί όμως ο περιορισμός αυτός θα πρέπει να καμφθούν οι αντιστάσεις μελών της επιτροπής, που εκφράζουν επιφυλάξεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα σαλέ θα μείνουν κλειστά. Πιο εφικτό ωστόσο είναι να επιτραπούν ψάρεμα και κυνήγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση