ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΦΑΡΜΑΚΟ για τον κορονοϊό! «Ο Ρωσικός Αη Βασίλης ήρθε με το σημαντικότερο δώρο, για την ανθρωπότητα!»

Share it:

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Μπήκε με τα καλύτερα νέα, η καινούρια Χρονιά!
Ο Ρωσικός Αη Βασίλης ήρθε με το σημαντικότερο δώρο, για την ανθρωπότητα.
Το φάρμακο για τον κορονοϊό.

Η Ομοσπονδιακή Βιοϊατρική Υπηρεσία (FMBA) ανακοίνωσε, στις... 30 Δεκεμβρίου, ότι το σκεύασμα έχει δοκιμαστεί προκλινικά, σε εθελοντές, μετά από άδεια του Υπουργείου Υγείας και είναι αποτελεσματικό, κατά 99,99%!
Δεν αντιμετωπίζει, απλώς τα συμπτώματα, αλλά σκοτώνει εντελώς τον ιό και θα παραχθεί σε μορφή σπρέι.
Ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μισούστιν, έδωσε την άδεια, για την διεξαγωγή κλινικών δοκιμών, ώστε να συνταχθεί και η μελέτη, σχετικά με την ανοχή του φαρμάκου σε υγιείς εθελοντές και να μπει σε κυκλοφορία.
"Εάν οι κλινικές μελέτες επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου, θα είναι το πρώτο, ασφαλές, αποτελεσματικό, άμεσο αντιϊκό φάρμακο, που δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο του, ακόμα, στον κόσμο", δήλωσε η επικεφαλής του FMBA, Βερόνικα Σκβόρτσοβα και τόνισε ότι "δεν επηρεάζει την ασυλία του ανθρώπινου σώματος".
Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, θα πέσει πολύ κλάμα στους "επενδυτές" των εμβολίων και των παπαγάλων τους!
Καλή Χρονιά σε όλους με Δημόσια Υγεία, για όλους!

Share it:
Reactions:

Αποκάλυψη

Διεθνή

Επικαιρότητα

Επωνύμως

Θέματα

Ιωάννα Υψηλάντη

Κορονοϊός

Πρώτη

Ρωσία

Τα νέα της υγείας

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση