ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΕΙΣΗΓΗΣΗ για αύξηση της θητείας στον Στρατό Ξηράς...

Share it:

Στην αύξηση της θητείας στο Στρατό Ξηράς αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σχετική εισήγηση για αύξηση στους 12 μήνες, από 9 μήνες που είναι σήμερα. Ειδικές προβλέψεις θα υπάρχουν για όσους υπηρετούν στην παραμεθόριο.

Το θέμα συζητήθηκε και στο σημερινό ΚΥΣΕΑ, το οποίο φέρεται να έκανε δεκτή την εισήγηση των Γενικών Επιτελείων.

Σε σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να προχωρήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σημειώνεται ότι σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία η θητεία είναι 12 μήνες κι έτσι αναμένεται να φτάσει στην ίδια διάρκεια και αυτή του Στρατού Ξηράς.

Η αυξημένη θητεία αναμένεται να ισχύσει από τη σειρά που θα καταταγεί το Μάιο.

Αναφορικά με τους στρατιώτες που είναι υπόχρεοι μειωμένης θητείας, αυτή αναμένεται να αυξηθεί στους 8 μήνες από 6 μήνες που είναι σήμερα.

Όσον αφορά στη θητεία των Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών και των Έφεδρων Ανθυπολοχαγών του Στρατού Ξηράς, αυτή εξισώνεται με τη διάρκεια της θητείας των αντίστοιχων κατηγοριών του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας (17 μήνες αντί για 14 που ισχύει σήμερα).
Share it:
Reactions:

Επικαιρότητα

Στρατός

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση