GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν: «Υπάρχουν μερικοί οικονομικοί γίγαντες, που είναι ήδη, ντε φάκτο, σε ανταγωνισμό με τα κράτη»! Συνωμοσιολόγος κι αυτός;

Της Ιωάννας Υψηλάντη « Η πιθανότητα να έρθουμε αντιμέτωποι με μια πραγματική έκρηξη, στην διαδικασία μιας παγκόσμιας ανάπτυξης, όπου όλοι θα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

«Η πιθανότητα να έρθουμε αντιμέτωποι με μια πραγματική έκρηξη, στην διαδικασία μιας παγκόσμιας ανάπτυξης, όπου όλοι θα πολεμούν εναντίον όλων, υπάρχει».
Έτσι ξεκίνησε την...

διαδικτυακή του ομιλία στο Οικονομικό φόρουμ του Νταβός, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλ. Πούτιν.
Μιλώντας, μετά από 12 χρόνια, στην διοργάνωση, ο Πούτιν προειδοποίησε τους οικονομικούς ολιγάρχες, ότι για τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες, που θα ξεσπάσουν και που ήδη έχουν ξεκινήσει, κύριος λόγος είναι τα πραγματικά προβλήματα που αφορούν όλους τους δυσαρεστημένους πολίτες, ανεξάρτητα, από   τις πολιτικές απόψεις, που έχει ο καθένας.
Προβλήματα, που η παγκόσμια κοινότητα δεν επέδειξε την ετοιμότητα να τα λύσει, όπως συνέβη και πριν την καταστροφή του Β΄ΠΠ. «Τέτοια "θερμή διαμάχη" είναι σήμερα, αδύνατη -είπε- και το απεύχομαι. Αλλιώς, θα σήμαινε το τέλος του πολιτισμού».
«Υπάρχουν -πρόσθεσε αναφερόμενος στους τεχνολογικούς κολοσσούς- μερικοί οικονομικοί γίγαντες, που είναι ήδη, ντε φάκτο, σε ανταγωνισμό με τα κράτη.»
«Η κοινωνία έχει ένα ερώτημα. Πού ακριβώς βρίσκεται η κόκκινη γραμμή, μεταξύ μιας επιτυχημένης παγκόσμιας επιχείρησης απαιτούμενων υπηρεσιών και οι προσπάθειες της, για μια σκληρή και μονομερή κυριαρχία, πάνω στην κοινωνία;  Προσπάθειες, ν΄ αντικαταστήσει νόμιμους θεσμούς, στην πραγματικότητα να σφετεριστεί ή να περιορίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, να αποφασίσει, αντί των ανθρώπων, πώς να ζήσουν, τι να επιλέξουν, ποια θέση να εκφράσουν ελεύθερα;; Μόλις πριν τα είδαμε, στις ΗΠΑ! Και όλοι καταλαβαίνουν, για τι ακριβώς, μιλάω τώρα!»
«Σε ποιο βαθμό, αυτό το μονοπώλιο αντιστοιχεί, ακριβώς, στα δημόσια συμφέροντα;» κατέληξε.
Και μετά συνέβη το πιο ενδιαφέρον: Ακολούθησε το "κλειστό" (σ.σ. μυστικό) μέρος των συνομιλιών του φόρουμ της ελίτ, αφού καμία δυτική κοινότητα δεν θα έδινε τα συγχαρητήρια της, σε μυστικές επικοινωνίες αυτών των επιχειρηματιών με τον Πούτιν!
Άλλος ένας "ψεκασμένος", "συνωμοσιολόγος" και "οπαδός του Βελόπουλου"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση