GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ...ΘΕΜΑΤΑ! Πώς σχολιάζει ο (πρώην της Κατ. Λιόλιου) Μπο, τον («νυν») Πέτρο Κωστόπουλο...

Σουηδία -στο πιο Βαλκανικό- γίναμε!  Ένα από τα πιο hot θέματα της επικαιρότητας αποτελεί σίγουρα η νέα φημολογούμενη σχέση του Πέτρου Κωστό...


Σουηδία -στο πιο Βαλκανικό- γίναμε! 

Ένα από τα πιο hot θέματα της επικαιρότητας αποτελεί σίγουρα η νέα φημολογούμενη σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου με την νεαρή τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ πέρασαν και μαζί την Πρωτοχρονιά στο πολυσυζητημένο Ντουμπάι. Το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Μπο, ο οποίος παραδέχτηκε πως ένα καλοκαίρι διατηρούσε σχέση με την 26χρονη τραγουδίστρια.

Ο Μπο αποκάλυψε την σχέση του με την τραγουδίστρια λίγο καιρό πριν εκείνη ερωτευτεί τον -κατά 40 χρόνια μεγαλύτερο της- Πέτρο Κωστόπουλο. Φυσικά, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου δεν θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τη γνώμη του γνωστού ράπερ για τη σχέση της πρώην του με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Πέρσι το καλοκαίρι κάναμε παρέα. Ήμασταν ένα καλοκαίρι μαζί. Περάσαμε πολύ ωραία… Πολύ ωραία τη βλέπω τη σχέση. Ο Πέτρος είναι ωραίος τύπος. Σαν εικόνα δεν μου κλωτσάει κάτι. Δεν με χαλάει κάτι. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας και μια πολύ ωραία γυναίκα. Από εκεί και πέρα αν ταιριάζουν σαν χαρακτήρες και έχουν πολλά κοινά…δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπο.

1 σχόλιο

  1. Καλα ρε τετοιες βαρυσημαντες κουβεντες και τις αφηνουμε στα ψιλα και ασχολουμαστε με τη σκεωρια,σκανδαλο ,μυθολογια μιας φαρμακοβιομηχανιας για ζημια ολιγων δις;Ντροπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση