GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ! Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη στην Θεσσαλονίκη...

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει εκτάκτως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Πανα...


Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει εκτάκτως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, κατόπιν ανίχνευσης στελέχους της νοτιο-αφρικάνικης μετάλλαξης του κορωνοϊού στην περιοχή.

Η μετάβαση του υφυπουργού και του προέδρου του ΕΟΔΥ κρίθηκε απαραίτητη σε συνέχεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα με συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και επιδημιολόγων για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής στη χώρα μας είχαν αναφερθεί περιστατικά μόνο της βρετανικής παραλλαγής του ιού, τα οποία ανέρχονται σε 66.


1 σχόλιο

  1. Και νοτιοαφρικανικη και βορειοκορεατικη και απ'το Κιλκις και περα βρεχει.Αφου ειναι στα τετοια τους η υγεια μας,τι μας ζαλιζουν;Μηπως αλλαξει τιποτα;Αντε να βγει ο Αρκουδαρεας για απαγορευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση